Favoritfoundations - lyx och budget

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller annonslänkar.

Hej fina ni! Får så ofta frågor om smink och vad jag använder för foundation. Använder ofta väldigt olika foundations beroende på hur jag vill ha resultatet. Men jag tänkte visa två av mina favoriter just nu! En budget och en lyx.

Budget
Jag har för det mesta varit skeptisk till att använda och ens testa lite billigare foundation då jag tycker att basen är det absolut viktigaste! Satsar hellre på en lite lyxigare och bättre. MEN nu har jag faktiskt lyckats hitta en foundation som är minst lika bra som tex Dior och YSL! Och det är denna från Maybelline. Den är väldigt lätt men blir ändå precis lagom mycket täckande, den sitter superbra och har dessutom Spf 50 vilket jag gillar! Blir så jämn och med naturligt lyster, har verkligen ingenting att klaga på! Har köpt min andra tub nu på bara någon månad och då förstår ni hur bra den är!
Jag använder denna färgen.

Lyx
Sen har vi en av mina favoriter när jag vill att min hy blir helt felfri! Får så mycket komplimanger om min bas när jag har den på mig. Och det är denna magiska från Yves Saint Laurent.
Den sitter verkligen hela dagen, täcker bra utan att bli torr eller kakig. Skulle säga att den är medeltäckande. Den har flexibla pigment för att passa hudtonen bäst, den har även svart te som motverkar trötthetstecken och skyddar mot föroreningar. Jag använder denna färgen.
Den är verkligen så bra!Fler liknande tips kommer snart igen!!
Hoppas ni får en fin dag 💕

Gillar

Kommentarer