Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar.

God morgon! Måndag igen, tiden bara springer iväg. Idag är jag ledig så blir en riktigt fixardag, ska tvätta, städa, laga mat, förbereda blogginlägg och fota samarbeten. Ska försöka hinna med en promenad också om vädret tillåter.

Fick hem en ny låda från Matsmart förra veckan med massor av gott i. Gillar verkligen att handla mat därifrån, det är billigt och man hjälper till att minska på matsvinnet. Matsmart säljer varor som egentligen skulle slängts pga olika anledningar som förpackningsbyte, säsongsvaror eller att datumet är kort. Därför kan de hålla nere priserna rejält också, jag sparade 570:- på min beställning mot vad det normalt skulle kostat.

Matsmart har ett stort och varierande utbud och det är ofta olika varje vecka, så man får hålla lite utkik efter fynd! Jag brukar själv handla på mig mycket av ris, pasta, olika drycker, kokosolja, bars, riskakor, kaffe, krossade tomater och annat som man alltid vill ha hemma.

Det var mitt lilla tips idag, hoppas ni gillade det. Ha en fin måndag, kram 💕

Ni kommer till Matsmart här.

Gillar

Kommentarer

Inlägget är reklam för Bubbleroom och innehåller annonslänkar.

God morgon på er! Idag är jag uppe med tuppen, börjar jobba tidigt idag. Men tänkte först passa på att dela en rabattkod på Bubbleroom till er, vet att många av er uppskattar det då jag ofta får frågan om rabattkod till just Bubbleroom. Så nu har jag fixat det, ni får 10 % rabatt och fri frakt med ”BELLA10” i kassan, rabattkoden gäller fram tills 22/9.
Happy shopping!!


Här ser ni en fin outfit med denna kappan som jag tycker är så fin och denna toppen under.

Gillar

Kommentarer

Inlägget är reklam för Lyko och innehåller ankonslänkar.

Jag gillar verkligen håraccessoarer i alla dess former, det piffar till en outfit så mycket tycker jag!
En favorit är denna fina klämman som jag brukar fästa baktill som ni kan se på bilden. Ni hittar den här.

Några andra favoriter är dessa nedan:

Gillar

Kommentarer