Herregud vilka intensiva veckor sedan skolan började. Har hunnit med massor i skolan, seminarium och examinationer och föreläsningar... Pjuh! Har varit väldigt mycket och jag har egentligen inte mått så himla bra heller... All min energi har gått åt skolan och mina helger har varit uppbokade till 100!
Förr förra helgen var jag fredag-söndag i Oslo bl.a. På möbelmässa vilket var väldigt roligt, mysigt också att få bo på hotell och äta hotellfrukost med anton ❤️

Denna helgen har jag varit bjuden på tre-rätters middag och Melodifestivalen, vilken upplevelse! 💃🏼

Idag har vi egna studier på agendan och mycket litteratur ska läsas in, skönt att man får några dagar hemmastudier inland ☺️

Till helgen blir det alla ❤️-dag och kanske kommer några vänner upp och firar, annars har jag och anton ett bord på restaurangen som väntar och en tre rättersmeny står på agendan, MUMS 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Städat hela förmiddagen och även varit på lägenhetsvisning, gör fin lägenhet men vi kommer att titta vidare ändå ☺️
Precis ätit jättegod Cesarssllad och ska fortsätta med allt mitt pluggande 😫

Just nu:

Likes

Comments

Skön dag idag, en gruppredovisning på agendan bara och det gick superbra! Vi i gruppen samarbetar väldigt bra även om vi är allt från 19-30+ men det kanske är det som gör det så himla bra också? Vi lixom kompletterar varandra bra med våra olika livserfarenheter.

Somnade i soffan efter skolan men precis när jag somna ringde vår vaktmästare som ska laga tvättmaskinen woho! Så nu är han här och fixar och jag har hela helgen på mig att tvätta 👏🏼

Haha lite snapchat från soffan 👆🏼

Likes

Comments

Oj oj oj vilka intensiva nya dagar i skolan! Jag har varit helt slut och därför inte orkat skriva här, har somnat varje dag efter skolan. Kan verkligen inte hålla ögonen öppna 😁

Denna veckan har jag i alla fall hunnit med ett grupparbete på biblioteket med min studiegrupp som gick superbra! Sen har jag och Anton varit på lägenhetsvisning på en bostadsrätt men det kändes inte riktigt rätt. Ikväll ska vi iaf på en till visning och jag hoppas även på att få beställa hem någon mat, gärna indiskt! Mums 👏🏼☺️

Nu ska jag städa klart det sista här hemma innan Anton kommer hem så han får komma till ett rent hem 😍

Ha det så bra, puss 💞

Bild på prislistan för alla böcker för min första kurs på 10veckor, sen till nästa kurs ska jag ha ennu fler!! Hjälp 🙈💸
Andra bilden är på hur isig bilen är på insidan när jag ska åka till skolan på morgonen, hemskt!! 🚗

Likes

Comments

Godmorgon! Idag börjar jag mina tre år långa studier mot att bli legitimerad sjuksköterska, pirrigt men roligt!
Dock så kunde dagen ha börjat bättre! Igår lyckades jag få fyra timmar sömn och hela dagen var bara som ett grått moln runt mitt huvud. Inatt då? Jo visst jag somnade i tid men vaknade 5 timmar senare av att telefonen ringer?!? 03.33 ringer alltså telefonen från ett utländskt nummer i kanske 10 sekunder bara, inte alls länge men det lyckades väcka mig och efter det kunde jag inte somna om...
Som lite krydda på det hela har jag blivit sjuk?!!! Jag blir aldrig förkyld men just inatt efter 03.33 kunde inte näsan sluta rinna och nysningar och hostningar om vartannat.
Ja, verkligen ingen rolig start på dagen men jag får göra det bästa utav det lilla jag har ☺️ fått i mig havregrynsgröt och färskpressad blodapelsinjuice, MUMS!
Ha e bra dag! 💞

Likes

Comments

Angående förra inlägget och min teori/fundering:
läste på lite extra och såg sen att det börjat en studie på just det jag funderade över. Studien heter Teddy och forskar om varför så många barn drabbas av typ 1 diabetes (ökat med 50% på ca 30år) och dessutom har insjuknandet skett i mycket lägre åldrar än vad som var vanligt förr. Teorin över detta växte när jag läste på blondinbellas blogg och hon skrev om
Vaccinationer till sina barn.

Allt fler vaccinerar sina barn och det finns allt fler vaccinationer idag och framförallt har ökningen av länder som använder sig av vaccinationer ökat. Min teori var då att något av dessa vaccin eller flera eller kombination av vaccinen gör att kroppen utvecklat diabetes typ 1.

Dock så kunde jag inte hitta något svar på teddys studier ang vaccinationer vilket blev DN besvikelse och jag kommer nog inte släppa detta på ett tag, men jag vet i alla fall att någon mer än jag tänkt tanken och en studie har inletts och det känns bra.

Hoppas att dem i min närhet slipper drabbas av varken diabetes typ 1 eller 2 för det är inget jag önskar min värsta fiende.

Ha en bra dag! 🌷

Likes

Comments

Ja, som rubriken säger, idag är det söndag och i skrivande stund är klockan 06.30 och jag har fortfarande inte somnat... Ja, jättedumt att jag inte har fått ordning på min dygnsrytm nu när skolan börjar imorgon 😁

Nu till den där idén som växt fast på min näthinna, eller idé, det är snarare en fundering. En medicinsk fundering som kan komma betyda jättemycket för den medicinska historien och upptäckten. Men det kan vara en lika stor upptäckt som det kan vara strunt, min stora fråga är bara hur jag ska ta mig vidare med detta, vem ska jag vända mig till? Ja jag får verkligen ta att läsa på lite känner jag för den här funderingen lär inte försvinna i första taget!

Lite flummigt inlägg men jag har lite extra tid till att tänka när jag inte sover 😅

Idag är min plan att få upp anton i tid för att åka och äta brunch och sen köpa förvaringslådor till julpyntet som ska packas ner idag. Detta sker naturligtvis på vårt älskade ikea. Ha en bra dag! 🎀

Just nu: tittar på gamla avsnitt av bygglov vilket jag gjort hela natten 🔨🔧

Likes

Comments

Hej! Helt glömt av att skriva idag, inte så konstigt kanske då jag är ny på detta och kanske inte riktigt kommit in i det samt att jag inte gjort något speciellt idag alls. Sov bort mer än halva dan eftersom jag jobbade natt igår. Jag som hade tänkt att gå upp i tid idag men fann ingen motivation när klockan ringde efter 4h sömn så sov vidare.
Imorgon så ska jag iaf testa på att laga en ny maträtt, fått Pippi på att fritera o testa nya rätter ( tjoho hej hälsosam ). Jag ska också testa att köra till skolan så att jag hittar dit på måndag, så nervös!!
Hoppas ni haft en bra dag för nu ska jag krypa ner i sängen och spela Sims 👏🏼🎀

Mitt hår häromdagen bak på lagret vid Antons jobb 💁🏼

Likes

Comments

Vem är jag då? jo Bella kallas jag och jag bor i Uddevalla tillsammmans med min sambo Anton. Vi blev ett par i juli 2012 och flyttade tillsammans upp från Kungsbacka till Uddevalla i början av juni 2015 och här bor vi nu i en stor fin lägenhet mitt inne i centrum på 120kvm och trivs rätt så bra faktiskt. Hos oss bor också vår bästa killkompis Felix. Felix är som en bror för mig och vi tre trivs jättebra att bo ihop faktiskt. vi kompletterar varandra bra vilket gör att allt hemma rullar på bra. (oftast)

En nackdel med Uddevalla är väll att jag inte känner någon i min ålder vilket gör att jag känner mig väldigt ensam de dagar som jag inte jobbar, Men jag hoppas på att det blir bättre nu när jag ska börja studera igen på högskolan väst i Trollhättan.

Annars då? Jo jag är utbildad undersköterska (tog studenten i somras) och har sedan dess jobbar på Uddevalla sjukhus och Trollhättans sjukhus NÄL. Jag trivs otroligt bra i min yrkesroll men ser nu fram emot att öka mina kunskaper och bli legitimerad sjuksköterska.

Ja det var lite om mig, kommer säkert att fylla ut med lite mer information, men det får räcka för denna gången. 

bilden är på mig och min otroligt vackra tjej Amanda <3

Likes

Comments

Hej! Eller vad ska jag säga? Hej till mig själv? Det är ju bara jag som kommer att vara inne på denna sidan, jag skriver ju för min egen skull. Kommer nog inte ens berätta för min sambo att jag börjat blogga.. Detta är ju min dagbok fast på nätet. Jag tror det kan vara roligt att titta tillbaka på vad jag skrivit om mig själv och mina studier osv när jag är klar om tre år.

Tänkte skriva ett inlägg om vem jag är lite senare men så länge får det duga med en bild på mig och min sambo på min bal. 

Likes

Comments