Idag fyllde världens bästa lilla Tyra 9-år ❤️
Det har firats med en massa mys, god mat och presenter 🤗😄👌🏼🐶

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hann inte uppdatera igår då jag var sååå trött när vi kom hem. Igår var jag, Patrik, Sandra & Erik på pipes :) det var nämligen musikquiz 👌🏼 efteråt så gick vi till Cooperfield's en sväng innan vi åkte hem :)

Idag har jag spenderat kvällen ute i Taberg med Sandra, våra män spelade match och som de trogna supportrar vi är så var vi givetvis där 😬 älsklingen gjorde mål och de vann 👍🏼🤗. Efter matchen så åkte jag och älsklingen hem och käkade och kollade på film, jag blev så himla yr när vi åkte hem och det sitter fortfarande i :/ hoppas att det blir bättre tills imorgon. Imon vankas det förhoppningsvis spelkväll och utgång 😉.
Nu är det dags att sova! God natt!

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit det lilla lugna, jag har ju varit iväg typ varje dag den senaste tiden så det har varit ganska skönt att bara vara hemma 😄. Jag har fördrivit tiden med att laga mat, tvätta och hänga in tvätt i garderoben ( typ 200 miljoner plagg 😫 jag ska aldrig någonsin gnälla över att jag inte har något att ha på mig 😂 ) nu har jag krupit ner nyduschad i en renbäddad säng 😍 den känslan 👌🏼🤗 nu är det dags att sova 💤 hoppas ni haft en härlig dag!

Likes

Comments

Idag blev det en roadtrip med fina Zandra 😄🤗👌🏼 vi åkte nämligen till Göteborg och köpte en Bugaboo 😬👍🏼. En roadtrip med en fin vän var precis vad jag behövde ✌🏼️ en massa tjejsnack och skratt 😍 nu är det dags att soooooooova 💤😴💤 god natt!

Likes

Comments