SÖNDAGSMYS

Inatt (imorse) på väg hem så längtade vi bara till att få bädda ner oss och sova men när vi väl lagt oss upptäcker vi att sniff (katten) kissat i sängen så täcken, bäddmadrass och själva sängen stinker. Mardrömsscenario. Vi är SÅ osams.
.

När förmiddag blev eftermiddag fick vi äntligen hem våran son som sovit hos farmor&farfar. Mitt hjärta smälte när jag såg hur glad han blev över att se oss, han satt bara och skrattade.
.

Sen jag öppnade ögonen imorse har jag tänkt på thaimat så det var givet att restaurang pairats fick laga middagen. Det gjorde dom riktigt bra!
.

Innan himlen öppnade sig gick vi och lekte på förskolan jag ska ansöka om som förstaval. Hur mycket det än finns att göra på ett ställe så lyckas Levis alltid hitta den minsta pyttepyttelilla stenen att roa sig med.
.

Filip lär Levis hur spindelmannen gör// Nu ligger jag i soffan med massa gott som jag ska sätta tänderna i. Här kommer hela kvällen spenderas för det är ju faktiskt 'dagen efter' och det känns som någon kommit åt min off-knapp. Söndagsmys nu mina vänner!

Gillar

Kommentarer