SÖMN, BRÖLLOP OCH HUMÖRSVÄNGNINGAR.

^ Mysmorgon deluxe med min glädjespridare.

Farmor med kompis kom lagomt till sällskap för morgonkaffet så efter det blev han helt slut och redo för nap numero ett. Det blev inte många timmar han var vaken igår men jag väljer att se det som någonting positiv, som att han sover bort större delen av sin förkylning.


Efter lunch promenerade vi under blå himmel och med podd i öronen. Slutdestinationen var Solbacken där Jessica och Seth väntade. Vi hoppade från affär till affär och lyckades knåpa ihop både ett och annat fynd.


Mitt i allt varnade kroppens kaffebägare att det var dags för refill så med varsin latte satt vi oss mot en solvägg och andades in vårkänslor. Vi pratade om bröllop, förhållanden och förväntningar. Hon är en pärla den där tjejen!

.


På kvällen var jag hemma med familjen och efter humörsvängningar från båda partners brast vi ut i skratt. Det är det som är så härligt med min karl, att vi verkligen kan vara oss själva. Vi delade sedan en flaska rött, fick besök och påbörjade en serie som verkar vara ONTOP - 'farang'. Längtar tills han vaknar så vi kan se ytterligare ett avsnitt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229