EN UTEDAG I SOLEN

Selfiemorgon i väntan på att loppisen på okq8 skulle öppna. Fyndade två barnböcker och badshorts till Levis för 25:- totalt. Värt!
.

Sprang omkring på Ica med våra homies för att hitta något att laga till lunch. Enades om hamburgare och eftersom vädret var on point så tyckte vi det var en självklarhet att sitta utomhus. Det tyckte alla galna, mordiska getingar också var en strålande idé..
.

Tillsist fick vi oss till 'kalaset i parken' och som alltid när det händer något utöver det vanliga i Skellefteå så dras man dit. Vi gjorde personliga armband till barnen för att stödja barncancerfonden. Under tiden tappade vi ut alla pärlor, svor, stavade namnen fel och saknade förmågan att knyta knutar. MEN, fina blev dom.
.

Ansiktsmålning var också en station och jag meddelade Linn att det var på egen risk hon lät mig hålla i penseln. De som hade ståndet frågade om jag försökte måla en vampyr. Själv har jag aldrig sett en goare hund, haha.
.

Vi åt middag på plats och stojade på i skateparken innan kosan styrde hemåt. När den minsta somnade plockade vi fram massa gott, tände ljus och slog oss ner framför en film. Nu ligger jag i sängen med syster på ena sidan och sonen på andra. Filip sparkade vi ut till soffan inatt. Hoppas ni också haft en bra lördag 🌺

Gillar

Kommentarer