ANNAS MÖHIPPA!!

ÄNTLIGEN var dagen kommen då Annas möhippa avslöjades. Vi rusade in med musik, tutor och champagne 07:00 på fredag morgon. Den reaktionen var oslagbar.
.

Efter frukost satte vi på ögonbindeln för dagens första stopp; höghöjdsbana i Varuträsk följt av picknick lunch med klass.
.

Stapplade sedan in i en spegelsal för att lära oss dansa. Comfort zonen utvidgades men när vi väl släppte lös och lärde oss koreografin var det som om vi kom direkt från en musikvideo (ja vi kanske fick lite hybris där ett tag)
.

Satte igång svenska klassiker med allsång och gasade ut till Finnträsk. Där vankades godaste middagen, sällskapsspel och timmar av tjejsnack.
.

Morgonen därpå var vi uppe före tuppen med mottot; sova kan man göra i graven. Virade in oss i täcken och åt frukost med utsikt för att sedan poppa första.
.

Med ögonbindeln på åkte vi till resten av gänget där dom väntade med brunch och femkamp. Finns det något bättre än att leka?
.

Som avslutning körde vi den klassiska förfesten i Lund innan vi gick ut och ägde sönder stadsfesten.
.

Jag har skrattat mig till träningsvärk och dansat till benen sagt ifrån. Möhippan blev en riktig succé och Anna är världens bästa bride to be med världens bästa brudgäng runtom sig. Nu taggar vi om inför bröllopet på lördag, waaka!

Gillar

Kommentarer