Rudolf och Polar Expressen

Inlägg i samarbete med Poster Store

Hej finaste ni!
Hoppas ni mår bra trots omständigheterna. Jag tänkte kika in eftersom jag har fått möjlighet att dela med mig av en väldigt förmånlig rabattkod.
Jag vet att jag sagt det innan, men posters är verkligen ett lätt knep för att sätta sin personliga prägel på hemmet . Jag har fått förmånen att ännu en gång förnya lite i vårt hem, jag har som ni säkert förstår beställt lite nytt från Poster Store. Denna gången valde jag lite mer jul och nyårstema på min beställning. Som ni ser på bilderna är det samma rum men med lite olika intryck? Tycker champagne och det svarta känns lyxigt och lite nyår medan den gröna med hjorten passar perfekt till vårt tema för julen som är grönt. Om ni minns är jag väldigt svag för, rådjur, renar och hjortar i alla dess former, inte minst när jag pyntar inför jul. Så en poster med en kronhjort var det givna valet, tillsammans med ett tåg i full färd. Så i min julinspirerade tavelvägg är detta Rudolf och Polar Expressen ;)
Som sagt, tavlor på väggarna kan verkligen göra det där lilla extra! Nu kan ni dessutom använda min kod "bella-35" och få 35% rabatt på posters (gäller ej Selection Posters och rabattkoden är giltig tom 2020-12-27)

Kram


Gillar

Kommentarer