Monday

Hej där! ​Då var det ny vecka nya tag ;) 

Vissa dagar när jag har sämre aptit är dryck min räddning ;) Idag var en sådan dag, åt rejäl frukost och sen ska vi äta mat i eftermiddag men däremellan behöver jag få i mig lite energi. Vissa perioder när man pluggar hemma flera dagar i sträck så är man inte sugen på både lunch och middag, inte i mitt fall i alla fall, tycker oftast det räcker med att äta rejäl mat en gång då... Man sitter ju liksom bara still hela dagen, man hinner inte bli sådär vrålhungrig då. 
​Jag tycker i alla fall mixern är såå bra! Man kan lätt slänga ihop något som slinker ner lätt! Typ smoothie och macka och en chokladbit eller så till brukar det bli för min del! Jag och mitt sorgliga beroende! haha! 

Jag brukar mixa banan med mjölk, ibland har jag yougurt i och ibland har jag även blåbär i också. Beror på vad jag är sugen på och vilken tid på dygnet!

Idag mixade jag 1 banan, 1 kiwi, lite citronjuice och ekologisk apelsinjuice, absolut den godaste hittills! 

Annars består denna dagen av plugg för min del, ska jobba lite i veckan så försöker vara effektiv idag ;) Ska försöka bege mig ut på en promenad i solen också och fånga lite energi!

Gillar

Kommentarer