Höstskor ♡

Innehåller affiliate-länkar

Hej lördag! Idag har jag faktiskt jobbat, känns kul att jobba lite mellan studierna ;)

Fick frågan om jag inte kunde tipsa om lite skor.. Så här kommer ett inlägg gällande höstskor

Jag personligen tycker det är viktigt att lägga till lite extra för att få skor som håller, jag köper inte syntetiska material på boots och känger exempelvis. Tycker läder andas och formar sig på ett bättre sätt, dessutom håller de betydligt bättre i slask och snö ;) Jag tycker dessutom att man borde satsa på en brun variant och en svart för att kunna variera sig. Då tröttnar man inte lika snabbt ;) För mig är det viktigt att skon ser fräsch ut och även att den känns likaså. Man vill ju inte gå runt och lukta fotsvett precis ;) Jag har hört att man ska låta skon andas innan man använder den, vilket innebär att du helst inte ska ha samma skor 2 dagar i rad. Detta försöker jag verkligen ha i tanken! Jag är dessutom väldigt noga med att putsa och smörja mina skor också. Jag tycker dessa saker löner sig helt klart, mina skor håller sig verkligen fina!

Tycker dessa  skor i mocka är helt underbara! Hade jag inte fyllt min sko-kvot hade jag satsat på ett par mocka att ha till fin ;) Det är ju inte det ultima i slask precis... Men Tycker mocka är sååå snyggt! Har ett par högre boots i mocka och läder med dragkedja baktill... Får visa bild på dem senare! 

Däremot om man ska köpa en sko för att ha lite då och då, då skulle jag kunna tänka mig att köpa en sko i lite "sämre" kvalitet för att kunna slita på för skojs skull.. Om ni förstår hur jag menar! Typ en mönstrad eller färgglad höst/vintersko av något slag :) Som den otroligt söta rosa kängan till vänster, den är ju bara sååå söt! Dessa quiltade höga bootsen är ju också todiefor

Tycker dessutom det är snyggt med boots till barbent på sommarkvällar och sensommaren

Skulle jättegärna vilja ha ett par vita blommiga boots eller något med spets till nästa sommar ;) Får börja hålla utkik efter det... Älskar verkligen skor, vilket jag säkert inte är ensam om?

BUDGET vs LYX

Sen behöver det ju absolut inte vara så att en sko som är dubbelt så dyr som en annan håller dubbelt så bra, jag tycker det är viktigt att jämföra kvaliteter och priser och se om det är så att dom där 100-lapparna extra kanske bara är för märket? Är det värt eller inte? Den ljusa skon längst ner till höger kostar hälften av priset jämfört med den brunare nere till vänster. Bra material och dessutom en finare färg om jag hade fått välja ♡ Det som skiljer på kvaliteten är väl fodret, men det kan man leva med ;)Gillar

Kommentarer