Frågor & Svar

Har precis kommit ut ur duschen efter att ha varit ute på en härlig promenad.

För några dagar sedan blev tillfrågad av @carinakl om jag kunde svara på dessa frågor. :) Tycker faktiskt det är en väldigt kul grej att svara på lite frågor.

Här kommer mina frågor med svar:

1. Vad är ditt dröm jobb? Inköpare, eller produktansvarig kanske? Eller något liknande hade jag tyckt varit roligt! Kläder eller inredning vill jag gärna jobba med i alla fall :)

2. Vilken är din favoritmat? Tacos känns som ett tråkigt svar även om det hör till favoriten! Men annars en rätt som inte går att lyckas med hemma tyvärr, är den indiska rätten tikki masala! Så otroligt gott verkligen! Även grillad kyckling med klyftpotatis och bearnaissås eller pappas grillad kotlett står också högt i kurs ;)

3. Vad gör dig inspirerad? Tolkningsfråga? inspirerad till vad? Men något jag ser upp till är: Människor som sätter andra framför sig själva.

4. Vilken är din favorit låt just nu? One Call Away med Charlie Puth

5. Vad har du för favorit plagg? Denna frågan är omöjlig att svara på... Jag har olika favoriter beroende på säsong och tillfälle och allt möjligt! haha Går i perioder det där! Mina sommarklänningar använd liksom inte direkt flitigt på vintern om man säger! Så kan tyvärr inte ge något bra svar på denna frågan...


6. Vilka är dina favorit blommor? Denna frågan var faktiskt lätt! I alla fall just nu, det där går i perioder, men just nu är Ranunkel den absolut vackraste blomman jag vet! Sen är ju rosor och pioner inte så dumma heller ;)

7. Hur ser en perfekt dag ut för dig? Oj, också svår fråga... Beror på var jag är och vad det är för årstid, men en picknick i härligt väder är ju aldrig fel! Dåligt svar från min sida! haha Men mat, sömn och film är väl saker jag blir lugn av och uppskattar ;)

8. Vad gör du just nu? Svarar på dessa frågor ;) Är kass på att göra flera saker samtidigt, multitasking är absolut inte in grej! haha

9. Vad gör du helst en ledig dag? Tar det lugnt och känner att jag kan ta dagen som den kommer.

10. Vart skulle du vilja resa? Jag har många drömdestinationer! Kroatien Bora, bora, USA är några av dem ;) haha

11. Vilken är din favorit film? Det finns alldeles för många bra filmer för att bara kunna välja en! Men såg Southpaw häromdagen och den kan jag rekommendera! Så otroligt tagen av den filmen!

Gillar

Kommentarer

carinakl
carinakl,
Så kul att se dina svar! 😊
nouw.com/carinakl
bella_adele
bella_adele,