En bild säger mer än tusen ord

Hej fina ni! Senaste arbetsdagarna har varit hektiska och då är det extra skönt att komma hem till vår lägenhet och bara ta det lugnt. Jag trivs väldigt bra hemma och nu trivs jag om möjligt ännu bättre, vi har nämligen beställt nya posters. Älskar hur hemmet förvandlas och hur man kan sätta sin personliga prägel på rummen. Klyschigt men sant? En bild säger mer än tusen ord. Jag valde posters till vardagsrummet och A valde tema till sovrummet. Han ville få in mer grönt och det tyckte jag vi lyckades bra med. Eller vad säger ni? Vi är båda väldigt nöjda med hur de svarta ramarna ger en snygg kontrast till de vita väggarna.

Jag tycker själv det är utmärkt tillfälle nu i början av våren att fräscha upp hemma, skapa lite hemtrevlig och pigg känsla! Tavlor på väggarna kan verkligen lyfta hemmet utan att kosta allt för mycket. Nu kan ni dessutom använda min kod "bella_adele30" och få 30% rabatt (gäller ej ramar & Selection Posters) på er beställning. (Rabattkoden är giltig tom 2020-03-25)


Vi beställde även jättefina guldramar såklart även dem från Poster Store, dessa tänkte jag försöka pyssla med lite blommor inför bröllopet och använda som tavla för bordsplaceringen.

Inlägg i samarbete med Poster Store

Gillar

Kommentarer