Did some shopping the other day

​Fjädrar i pasteller fick följa med oss hem häromdagen. Men tanken är inte att ha dem till påsk, utan kanske till examensfirandet... Sen om vi har dom då det vet jag ju inte än ;) Men fjädrar till påsk är inte fel de heller! haha Jag har redan börjat tänka på att jag vill göra det lite festligt här hemma när vi tar examen, så det känns som att det är kalas även om det inte blir något större firande i lägenheten. Men bara så man får en härlig känsla i lägenheten... Vi känner oss väldigt kluvna inför firandet och lokalen vi tänkte boka var upptagen! :/ Så det blir nog med våra familjer vid två tillfällen eller så... Ah vi får se helt enkelt. Har även beställt hem pompoms, tycker det är festligt! Och ja, jag gillar att vara ute i god tid! haha! 

Fjädrarna köpte jag i alla fall på Lagerhaus och jag gillar verkligen den färgkombinationen! Lite i stil med kuddarna och så här hemma ;) 

När vi var nere på stan provade jag även Conversen som dessvärre inte passade då jag har egna inlägg för mina fossingar... Så det blev alldeles för trångt i skon! Så mitt velande fortsätter! haha

Gillar

Kommentarer