​Hur mystiskt och sagolikt ser det inte ut? Jag älskar verkligen Sverige och alla dess årstider! 

Likes

Comments

Vad underbart det är att få vara hemma igen, i sitt barndomshem, tillbaka till sitt gamla flickrum. Som många säkert redan vet så är familjen som bor här utomlands så de frågade mig om jag kände mig manad att sköta om gården den veckan de är borta och självklart ville jag det!

Så himla perfekt tidpunkt också med tanke på all skit som nyss hänt. Nu får jag vara ensam och ifred men samtidigt hålla mig sysselsatt och utgå från rutiner. 

Jag glider runt här på gården och sköter alla sysslor, pysslar med hästarna och rensar tankarna medan jag står och skyfflar skit i stallet, guld är det! :D

Jag har underbara, underbara vänner runt omkring, träningen går himla bra och så tröstshoppade jag mig ett vinkelobjektiv till kameran. Vara ute i naturen och fotografera, det gör underverk för själen kan jag lova!

När jag vaknat upp på morgonen har jag mötts nu ett par dagar av en fantastisk soluppgång. Gå ut till stallet och morgon-fodra hästarna, lyssna på ljudet när de tuggar, gå in och koka lite kaffe och sitta på altan och kolla ut mot gärdena. Det kanske låter jävligt klyschigt men shit vilken livsglädje det är. Det får mig att må sjukt bra, jag kan inget mer än att längta otroligt mycket tills det är dags för en själv att skaffa gård!

Likes

Comments

Åh vad skönt med en ledig dag mitt i veckan, det uppskattades verkligen!

Idag har jag varit och käkat thaimat med kusin och Emma, riktigt härligt i det halv soliga vädret. Vi åkte sedan vidare till Hällabrottet med Frida och lilla hunden rasmus där vi satte oss på bryggan och spelade kort och bara umgicks i ett par timmar. Riktigt mysigt ♥

Likes

Comments

Gårdagen var ju bara så härlig! Efter att vi hade vaknat upp i Gällersta så åkte vi vidare till Kevax pappa och bara njöt av solen. Det var så sjukt varmt och så otroligt nice med pool?! Vi blev också bjudna på thaimat och vi hade det verkligen såå bra, sedan att man hade bästa sällskapet gjorde ju inte saken värre ♥♥♥

Likes

Comments

Ojojoj vilken underbar midsommar jag haft! Jag och mina kompanjoner åkte på fest i gällersta där det verkligen var så trevliga och roliga människor! Vi blev bjudna på välkomstdrink, spelade kubb, grillade och bara hade det superbra!

Eftersom stället ligger en bit ifrån så slutade det med att vi sov kvar det, vilket nästan alla på hela festen gjorde så hela huset var fullt med folk överallt haha!!! När vi tillslut vaknade så bjöd Johan oss alla på frukost och så spelade vi badminton för vädret var verkligen på topp!

Tack alla inblandande som gjorde min midsommar till världens bästa ♥

Likes

Comments

Gårdagen blev ju faktiskt inte alls som planerat! Vi åkte aldrig in till Örebro och Putte i parken eftersom när vi satt i bilen påväg in så började det spöregna!! Inte så roligt att vara ute i Örebro då..

Istället följde vi med Pontus bror till en liten "garage fest" där det var ganska så mycket folk faktiskt. Jag tror vi drog oss hemåt runt 2-tiden och sammanfattningsvis var det en trevlig kväll!

Såklart så fick jag ju för mig att ta kort precis innan vi skulle dra och allt folk hade åkt hem, standard 😂

Likes

Comments

Nu har jag för första gången gjort akrylnaglar. mattsvart och guld blev det och jättenöjd är jag! Jag är en riktig nagelbitare och nu har jag haft dessa naglar i 3 dagar utan att känna minsta sug efter att behöva bita!

Jag hoppas naglarna håller i cirka 4 veckor så jag kanske kan ha vant bort mig vid att bita på naglarna.

Likes

Comments