Det som har hänt sen i lördags är inte så mycket. Men jag var på uppvisning med Spike på gfrk! :)
Han skötte sig såååååå bra! Han lyssnade helt amazing, han lyssnade tillomed så bra att jag missade pga att han var så lugn haha! Hur lyckas jag?
Jag är iaf så himla stolt över honom!

MIN FINA ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Måste börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterat på två dagar, men har fått en ny mobil och glömde att ladda ner appen haha!
Mobilen är en julklapp från pappa och Ákos :D

Likes

Comments

Just nu sitter jag på golvet och tittar på när Akos sover haha, försökte väckte honom men det gick inte så bra haha!
Hinner inte skriva så väldans mycket just nu eller under dagen, men lovar att lägga upp lite bilder från idag senare!
Vid 11 åker vi på julbord på stena line, som varje år. Det är en liten tradition vi har :)
Efter maten så bär det av till stallet och rida min ponnybus! Efter det ska jag antagligen till Akos, men inte helt 100 på det än.
Men nu ska jag göra ett nytt försök med väckningen!
Avslutar inlägget med en favvobild ❤️

Likes

Comments

Sitter nu på min praktik och jag tycker det är riktigt roligt! Det va längesen jag hade en rolig praktikplats! Trevliga kunder och Anna är ju jättesnäll :)
Jag kommer nog ha de bra här!

Likes

Comments

Imorgon är det dags för praktik, det ska bli ganska kul faktiskt! Känns som det var väldigt längesen jag hade en riktig praktikplats. Nu ska jag iaf vara hos Anna nere i båthamnen i Björlanda kile igen! Bästa salongen jag haft praktik på! :)
Godnatt mina vänner!

Likes

Comments

Som jag skrev förut så har det varit en riktigt skitdag idag! Men det fick en helt ny vändning på gymkhanan!
Vi hade lite lydnadsträning då han inte haft så mycket respekt för mig på sistone. Han gick hur bra som helst, i alla grenar! Även upphoppsgrenen! Tack bästa Carro som hjälpt mig enormt mycket idag! Du är grym! Gett mig lite ljus i allt mörker och det behövdes verkligen.
(Ej bilder från dagens träning)

Tack igen bästa Carro! :)

Likes

Comments

Dagen blev ju verkligen inte som jag hade planerat haha! Det har faktiskt varit en riktigt dålig dag hittills. Först så regnar det ju, verkligen trist väder! Sen har ju inte skolan varit på min sida idag heller. Jag gjorde klart hela mitt arbete i entrepenörskap, men datorn fucka så jag kunde inte spara det. Så allt försvann och jag får börja om. Sen så hade jag klipp och styling-/uppsättningskund som skulle komma 15.30 när vi slutar 16.30? Jag hade aldrig hunnit satt ner kunden, pratat igenom klippningen, schamponera henne, klippa henne, föna, styla/göra en uppsättning och sedan städa salongen på 1 timme. Så vi fick boka om min kund till ett annat tillfälle.
Men istället fick jag och Amanda en färgkund, vilket allt blev jättebra men hennes botten ville inte ta färg! Helt knäppt! Ändå botten som verkar först och blir mörkast? Så vi fick färga hennes botten två gånger och min lärare förstod inte heller vad det var haha! Han sa bara att hon hade svårfärgat hår.
Sen fick jag huvudvärk på allt detta och nu ska jag snart gå hem från bussen (800 m) i regn.
Jaja, snart träning.. Hoppas hästen är på min sida idag iaf! :)

Likes

Comments

Tänkte skriva hur trött osv jag är, att jag vill hem från skolan och sova. Men det är ju inte intressant för er att veta alls! Så här kommer lite söta bilder på min väldigt saknade ponny för att göra inlägget intressantare!

Likes

Comments

Idag är det bara morgon, ingen godmorgon!
När jag vaknade kändes det som om jag inte sovit någonting inatt, jag ville verkligen bara somna om.. Men nej, det går inte, för jag har skola..!
Börjar 11.30 men entreprenörskap vilket faktiskt är ganska kul ändå. Senare efter lunch så har jag frisör och tror jag har en kund idag som bara skulle komma in för en styling, spännande! :)
Efter skolan blir det direkt till stallet och gymkhanaträning! :)

Likes

Comments

Nu är det dags att sova. När jag vaknar så blir de ät skola och senare träning! Jag hoppas verkligen det går bättre denna gången än vad det har gått de senaste..
Jaja, vi får väl se!
Jag säger godnatt med några favoritbilder på min underbara ponny.

Likes

Comments