Lite bilder från San Francisco. Nu är jag här igen förresten, i staterna, för er som missat det. Känns så skönt att vara tillbaka även fast det var jobbigare att säga hejdå den här gången. Nu har jag varit här i en månad ungefär och oj så bra det känns, jag är liksom pepp på livet. Har funnit ett lugn i mig själv och känner på mig att det här är rätt beslut, att komma tillbaka. Det här halvåret ska bli mitt halvår, lite så känner jag.

​Mina fina underbara roomies <3 

Nu har jag precis ätit och vi sitter alla i vardagsrummet och ska börja kolla på någon serie. Vi har precis kollat klart på Stranger Things (jag som inte gillar overkliga serier/filmer) men den här var fan bra, trots att jag fått mardrömmar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är hon här. Världens finaste vän. Fan så skönt det känns att hon finns här bredvid mig nu. De senaste dagarna har vi mest chillat och myst. Tränat har vi gjort också, fan så duktiga vi är. Idag var vi en sväng på stranden och tog det lugnt, pratade om allt möjligt och sedan när vi kom hem så drog tjejerna till gymmet och jag stannade hemma och storstädade lägenheten.

Nu har vi precis ätit och ska sätta oss och spela kort innan vi lägger oss. Puss

Här är några bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Godmorgon. Eller godkväll kanske jag borde säga. Klockan är ändå 18.10 men så blir det ibland. Igår var vi i alla fall först en sväng i Hollywood och sedan drog vi vidare till Beverly Hills och shoppade lite. Sedan kom vi hem, sminka oss och drog ut. Såklart blev det 1Oak som vanligt, gillar dock det stället så jag ska inte klaga. Hur som, idag mår jag som förtjänat och jag tror faktiskt till och med att jag stannar hemma ikväll. Surprise

Här är lite bilder från igår

Likes

Comments