MEETING KHLOE KARDASHIAN

Det er veldig rart egentlig å møte en super berømt person face to face. Jeg husker da jeg møtte P!nk for noen år siden, hun kom der trippende med null sminke og en sigg i munnen og så helt magisk ut. Ekte. Hun var en helt ekte person og jeg elsket henne fra første minutt. Jeg har vel egentlig visst at disse Kardashian jentene er litt mer fikset på, men likevel så er jeg naiv nok til å ha trodd at mesteparten kommer av gode gener. Vi har jo alle sett de vokse opp foran kamera, sett de gråte og sett de le, sett de sminket og sett de usminket, og alle har vært like naturlig vakre - har jeg trodd. Og som de fleste andre jenter tror jeg dere kan kjenne dere igjen i dagene hvor jeg har sett meg selv i speilet eller på en selfie og deretter sett på søstrene K's selfies og bare "damn, I sure look like crap i forhold".

Så dere kan kanskje forstå sjokket mitt da jeg møtte Khloe forrige fredag. Hun hadde en book signing her i San Diego og jeg snublet over noen billetter. Jeg blir ikke startstruck av meg, og jeg er ikke typen som hyler og vræler for et autograf av en såkalt celeb, men når Khloe først var rett nedi gata, så tenkte jeg at det hvertfall kunne være gøy å vise dere et bilde av henne. Så jeg kom dit da, på Barnes & Noble. Det var latterlig med folk, og latterlig med kø, så jeg priset gudene for at jeg hadde et wristband som lot oss komme inn først, hvis ikke hadde jeg aldri dratt. Jeg hater kø. Og jeg hater hylende mennesker.

Hvertfall. I det vi kommer inn i lokalet, får Khloe besøk av bestemoren MJ. På dette tidspunktet er hun et par tre meter unna meg, reiser seg og går for å klemme bestemoren mens de småprater litt. Hun ser strøken ut. Høy som få, ei rompe som ikke er like stor i virkeligheten, og skamtrent. Nydelig. Så går jeg bort til henne. Hun kommenterer håret mitt, at hun likte det og angret på sin klipp og legger ut om at hun bruker ordet "awesome" alt for mye, og det eneste jeg klarer å se på er ansiktet hennes. Jeg har aldri per dags dato sett et menneske med så mye av alt mulig sprøytet inn i ett og samme ansikt før, og jeg ble helt lei meg, for hva får mennesker til å tro at de trenger så mye botox, restylane og whatnot for å se bra ut?

Jeg har selv brukt både botox og restylane, sistnevnte måtte jeg ta ut like etter jeg satte det inn for det kler meg bare ikke, botox har jeg ikke lengre men hadde jeg hatt økonomi til det hadde jeg fortsatt med det, det er virkelig bra for migrene. Jeg har flere venner som har både botox og restylane, og de er strøkne. Jeg tipper hver tredje person dere møter på gata har enten det ene eller det andre, og gjort riktig og uten overdrivelse er det utrolig pent.

Men det var ikke det jeg så i Khloe. Leppene var store klumper. Huden var helt stram overalt. Kinnene var så stramme at da hun smilte ville ikke munnen gå til siden, men bare oppover, hvis dere skjønner hva jeg mener. Det er vanskelig å forklare, alt jeg kan si er at jeg fikk sjokk. Hun så ikke ut som et ekte menneske, hun så skadet og ødelagt ut på helt nært hold og det gjorde meg lei meg på hennes vegne. Jeg hadde lyst å klemme henne og si "stop it".

Mens den ene delen av meg ble lei seg, ble den andre delen av meg glad. Jeg har aldri følt meg penere enn etter jeg møtte Khloe. Mine venninner har aldri sett penere ut. Jeg har aldri hatt bedre selvtillit.

VI må virkelig nødt å slutte å sammenligne oss med det kjendiser poster på nett. Khloe lot meg ikke ta bilde av oss med min tlf. Hun hadde med egen fotograf som tok bilde av oss, det bildet gikk gjennom en redigeringsprosess og jeg fikk det tilsendt to dager senere. Hun har egen fotograf som er med henne overalt, som tar bilder og redigerer de til hennes Instagram, samt lekker til media som paparazzibilder. Det dere ser - er ikke virkelig, til og med ikke de bildene som ser "virkelige ut" er ikke virkelige. Sannheten er en helt annen, og sannheten er veldig trist.

Med det sagt, så virket personligheten hennes helt lik, nyyydelig energi og nydelig jente, som absolutt ikke trenger å fikse på seg så mye som hun har gjort.

Her er bildet jeg fikk tilsendt. Etter det har vært gjennom en redigeringsprosess på vår alles kjære Khloe.

Og dere? Alle redigere bildene sine. VI bloggere redigerer bildene våre, venninnene dine redigerer, naboen din redigerer, alle gjør det. Så la oss ikke sammenligne oss selv med redigerte versjoner av mennesker, ok?

B.

Liker

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Du skriver hver 3 person har tatt restylane eller botox, dette var en veldig overdrivelse. Syntes du ikke selv det er litt ekstremt å hakke ned på en offentlig person fordi hun hadde for mye botox når du selv har både tatt restylane og botox og har flere venner som har det? For en tid tilbake så man at annsiktet hennes var forandret men på de nyeste episodene ser man at hun er tilbake til normalen.
belindajakobsen
belindajakobsen,
Vilde & Anonym: Jeg skjønner dere er supre fans av Khloe, og der joiner jeg dere. Jeg digger dama og har gjort i mange år. Og jeg angrer på dette innlegget, jeg får vondt i hjertet. For det kan virkelig ikke være OK å bli så kritisert som hun er blitt, spesielt når hun er så vakker som hun er. Poenget mitt er bare at jeg ble veldig trist av å se hva all kritiseringen har ført til. For jeg ble mildt sagt ekstremt overrasket over hva jeg så. Godt at hun er tilbake til normalen! Heier på henne.nouw.com/belindajakobsen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229