~ LIFE UPDATE ~

Godmorgon!!
Nu tänkte jag att ni ska få en liten summeringen och uppdatering om mitt liv just nu!

SKOLA
Det rullar på! Vi började nu i höstas med blockschema. Vilket betyder att vi har 2 lektioner per dag som är 2,5h och alltså läser klart 100p kurser på en termin. Vi har även 2h lunch. Det har varit väldigt mycket nu i början upplägget är nytt för alla och har gjort att planeringarna blivit för packade och uppgifter har blivit lite för mycket! Men helt ärligt tycker jag att nya systemet är ganska skönt då det blir ett helt annat fokus, man kan fokusera på färre ämnen samtidigt. Däremot har det varit för mycket uppgifter just nu, men gillar ändå upplägget som det är, bara de kan lösa att vi får mindre uppgifter eftersom jag sitter med läxor varenda kväll just nu!

JOBB
Jag jobbar på förfullt på Smash n’ grab som jag jobbat på hela sommaren! Jag hade tänkt skriva ett eget inlägg om detta! Men trivs så sjukt bra där och jobbar där på luncherna!

Sneakpeak på dagens nyhet också! Kika in @smashngrabume på instagram om ni vill se lite mer om oss!

TRÄNING
På tisdagar och onsdagar har jag och min pojkvän badmintonträning! Superkul, utvecklande och ansträngande!!

Mina ljumskar har ju varit skadade i ungefär 3år och fick tidigare träningsprogram som fungerade ganska bra! Men fick åtminstone en ”diagnos” på vad det är det onda beror på och hur det ska återgäldas.

Under sommaren har jag gymmat 2-3ggr/Veckan och har faktiskt märkt stor skillnad, har inte alls haft lika ont, dessutom märkte jag tydliga framsteg att jag blev starkare!

Nu när badmintonen börjat har jag minskat gymmandet och det blev en paus ett tag också pga. en kort förkylning! Men det märks TYDLIGT att jag minskat att gymma. Så nu motiverar jag mig och ska öka gymmandet igen! För nu har jag börjat få väldigt ont i ljumskarna och höfterna. Kan knappt sitta 20min innan det börjar stråla i mina ben!

TÄNDERNA
Har ni läst mina senaste inlägg vet ni att jag skaffat tandställning, jag har skrivit ett inlägg innan jag satte in den när jag var väldigt nervös inför detta!

Det gick bra att sätta in den och själva den dagen hade jag inte jätteont, var såklart öm i tänderna och hade svårt att få i mig mat. Hade också första 2 dagarna extra jobbigt med tandborstning och vidröring av tänderna. Stötte jag i de och under tandborstningen så kändes det som att jag skulle svimma, blev väldigt yr och var tvungen luta mig tillbaka och ta ny luft!

Nu börjar det gå mycket bättre är fortfarande öm men har hittills inte fått nått skavsår vilket är skönt! Kan fortfarande inte riktigt tugga, så det betyder att det jag får i mig mest av just nu är risifrutti, drickyoghurt, risgrynsgröt, smoothie ungefär. Men får i mig middagar där maten går att pressa mot gommen och svälja.

Det blir bara bättre för varje dag!

Hoppas ni känner att ni fått en liten uppdatering om mig nu så hoppas jag att ni får en superbra helg!


Trevlig helg!

Kram Belinda🤍

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,

Åh vad kul att du trivs på jobbet <3

nouw.com/johannna
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Ja, såå tacksam för det!!🥰
nouw.com/belindagoransson
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Men gud vad gott med hamburgare!!

nouw.com/lindaviktoriaaa
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Men verkligen! Särskilt våra smashed burgers!😉🥰
nouw.com/belindagoransson