påskhelgen

Försommaren kom över en natt, har inte ens hunnit packa fram vårjackorna än. Men hur underbart är det inte? Samt att man, i alla fall jag, haft långhelg. Fått i mig allt för mycket godis den här helgen, mer än vad jag egentligen orkat.
Torsdagen stressade jag på jobbet som en galning och vart lagom klar till tre. Möta upp Jesper för kaffe i solen och snacka igenom livet, kvällen spenderades hemma hos svärföräldrarna med pizza.
Fredagen hann jag både fira min bror som fyllde år och sen vidare till svärföräldrarna och fira Toms syster, tacos va önskat av födelsedagsbarnet och föredrar det absolut framför påskmat. Umgås, äta tacos och mysa med Toms brorsdotter. Blir inte bättre.

Lördagen va det utgång som va planerat, vet inte senast när jag va ute riktigt. Men absolut en uppskattad kväll. Även om krogen va relativt död.

Söndagen spenderades verkligen i soffan exakt hela dagen, sov vart annat och kolla GoT. Snart är vi klara med säsong tre, i den här takten kanske vi hinner i fatt innan sista avsnittet av säsong åtta sänds.
Nej nu ska jag sluta pladdra, ta tag i att hänga tvätt och laga matlådor. Finns det något tråkigare än att göra matlådor? Jag tror inte så. Speciellt inte när man gjort samma matlådor till jobbet sen flera veckor tillbaka. Fantasin flödar..

- Belinda

Gillar

Kommentarer