Igår fick jag hem den nya klänningen som jag beställde och den passade som jag trodde. En enkel men superfin klänning är de! Ska försöka hitta en sjal eller liknande som passar till då den är ärmlös och vi gifter ju oss i september.

Måste försöka få med mig Rickard till Birsta också någon dag och prova ut kostym. Sedan ska de fixas kläder till barnen snart med.

De är många som också undrar vad jag ska göra med håret också då de är dags, men jag har bestämt mig för att unna mig och boka tid för att göra hårförlängning. Jag unnar mig sällan något nu då barnen finns så nu då jag ska gifta mig, som man gör en gång i livet, så ska jag unna mig detta :) men är osäker vilken frisör man ska välja och vilken metod jag ska använda.. Någon som har bra erfarenhet av någon salong så tipsa mig gärna :)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Brudklänning, de är svårt!
Jag beställde en klänning för ca en vecka sedan som jag hämtade ut igår. De är en väldigt enkel men fin klänning och jag tycker den är superfin. Provade den och den visade sig vara lite liten.. Tråkigt. När jag beställde den så fanns de bara den storleken så tänkte jag skulle försöka gå ner lite mer i vikt så jag kan ha den, men den var liten runt bysten, vilket är ett ställe som är svårt och försöka bli mindre på under 4 månader. Så den ska jag skicka tillbaka idag..

När jag sedan kollade på sidan igen då jag hade packat den andra så hade dem en storlek större så beställde den!
Den storleken blir garanterat bättre får jag hoppas. Vore så skönt att ha kläderna fixad. Har pratat med Rickard och sagt att vi måste ut och prova kostym till honom också, men då får jag endast nej till svar.. Han kommer väl vilja vänta intill sista minuten han, vilket jag inte tycker är så smart. Kläder till barnen blir också en lite knepig fråga, i alla fall till Milo då man inte riktigt vet vad han kommer ha för storlek då de är dags. Han är som sagt väldigt knubbig ;) Theodor har pappas kroppsform så han kan de nog bli lättare att hitta till ett tag innan och att han fortfarande kan ha dem :)

Likes

Comments

Söndag och sista dagen på helgen.
Igår var jag, mamma och Rickard ner till Stockholm över dagen. Jag och Rickard skulle ner och kika på bilar på en bilfirma där nere. Har länge velat byta bil. Men de blev en stor besvikelse när vi kom ner, för de första så syndes de inte att de var en bilfirma och bilarna skulle dem ha en förmögenhet för även fast bilarna var superflidda och hade småfel. Så de slutade med att de inte blev någon bil där nere. Vi kollade runt lite privat också och hittade en Saab 9-5 i Gävle som vi kikade på också. Den var grymt mycket finare än bilarna nere i Stockholm så den blev de faktiskt att vi köpte :)
Den är skitig nu, så idag ska den tvättas och barnens stolar ska monteras in och passaten ska plockas ur och städas. 👍🏻

Vi åkte ner vid sju igår morse och kom hem vid elva igår kväll så de blev en mycket lång dag igår. Barnen var med Lotten och Johnny och de hade gått bra, så de var skönt :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och barnen ska få lite fika innan vi går ut :) ha en bra dag!

Likes

Comments

Var var de fredag och början på helgen. Idag skulle jag egentligen ha jobbat, men Milo är så gnällig och kinkig nu och känns varm. Men tror de beror på att tänderna spricker upp nu. Men då han är så just nu så kände jag att jag vill vara med honom :) Theodor är också hemma då han inte har dagis på fredagar så de blir en heldag med båda barnen, vilket jag älskar ❤️

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, blir nog inte alltför mycket. Milo ligger och sover just nu och Theodor kikar på film på ipaden.

Nu ska jag äta lite frukost och bara vara en stund :) ha en bra dag!

Likes

Comments

Nu så är jag hemma på lunch så nu kan jag skriva de inlägg som jag skulle skriva igår till er gäster som kommer på bröllopet.

Eftersom läget är så att de flesta som är bjudna på bröllopet har ett eller fler barn så gör de inget om ni känner för att ha dem med :) vi har ju ändå två små pojkar vi med som kommer vara med till en början då de som brukar passa dem emellanåt kommer att vara på bröllopet också. Men är det så att era barn ska vara med så kan de vara bra för oss om vi vet de med tanke på möblering, dukning samt platser osv på mottagningen efter vigseln.

Sedan kan jag även tänka mig att de kan vara skönt att få gå iväg själva och vara barnfria också, men som sagt, har man ingen barnvakt så är inte de hela världen.
Barnen är välkommen! 😀❤️

Likes

Comments

Godmorgon!

Är de bara jag som tycker de blir konstigt att ha röda dagar mitt i veckan? Idag är de en röd dag och imorgon en helt vanlig vardag, fast ja, fredag och början på helgen :) idag ska jag iväg och jobba och Rickard är ledig och är med barnen. Hoppas vädret håller i sig så dem kan hitta på något idag :)👍🏻

För mig blir de som sagt jobb och så även imorgon. Lovade att jag skulle skriva ett inlägg igår som rör gästerna till bröllopet också men de blev så mycket igår så jag hann inte. Ska se om jag kan få tid till de idag :)

Igår så hade jag besök hela dagen, först Petra och barnen, sedan syster med familj och vi åt middag tillsammans och sedan kom Kristin och vi får iväg och solade på kvällskvisten. Var hur skönt som helst. Kanske man ska göra de ikväll igen? ;) vi får se vad tiden räcker till!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och så innan jag ska iväg på jobbet. Ha en bra dag alla! :)

Likes

Comments

Då var de onsdag och snart har denna vecka gått. Veckorna bara rusar iväg!
Igår förmiddag var Milo med farbror Johnny och Lotten och de hade som sagt gått bra och Milo har gjort sin första selfie som jag tänkte visa :)

Nu sitter jag och äter lite frukost, Milo sover och Theodor är på dagis. Jag ska snart sätta igång och dammsuga och torka golven. Skönt att få de gjort och eventuellt får vi kaffegäster lite senare så då är de skönt om de är städat! :)

Senare idag kommer jag lägga ut ett inlägg som rör de gäster som är inbjudna till bröllopet, så håll utkik senare ;)

Här är Milos första selfie 😂

Likes

Comments

är nu gjort. Har hämtat Milo hos Lotten och Johnny och lägenheten såg bra ut. Där får dem de jättebra tror jag 👍🏻
Är så glad för deras skull 😘 blev kvar där på kaffe och nu är vi hemma igen. Milo har nyss ätit lunch och snart åker vi och hämtar Theodor på dagis. Kan ju hoppas att han byxor kommit tillrätta. Städningen blir imorgon i stället då jag bestämde att vi ska åka till pappas jobb i stället då vi hämtat Theodor. Så nu ska jag göra mig och Milo klar och åka..

Ha en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Då var de Tisdag. Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och försöker vakna till. Barnen och Rickard sover än.
Jag ska strax iväg och jobba förmiddagen så då är Lotten och farbror Johnny med barnen. Theodor ska ju på dagis också, så snällt att de ställer upp och är med barnen 😘
Rickard börjar ju inte förrän 8 han..

Efter jobbet så hälsar jag på Lotten och Johnny i deras lägenhet som dem nyligen flyttat till då de skulle ta med Milo hem till dem 😊👍🏻
Sedan ska de även städas här hemma, tar emot men måste ju göras de med..

De verkar även som att de flesta fick sina inbjudningar till bröllopet igår, i alla fall dem jag skickade via posten. Roligt att ni vill komma hörni! 👍🏻😀😘 skönt att kunna börja bocka av lite. Fotograf verkar ev vara fixad också, annars kanske jag har en backup 😉

Likes

Comments

Hur många av er föräldrar har varit med om att ni köper kläder som ni tycker era barn är så fina i. Både vardagliga kläder, finkläder samt kläder för utomhuslek försvinner?..
Nu har man ju inte direkt finkläder på dagis, men själva principen att de försvinner på dagis.

Jag köpte för inte allt för länge sedan fina kläder till Theodor för utomhuslek. En ny fin softshell jacka och skalbyxor till Theodor. Nu visar de sig att hans sklbyxor försvunnit på dagis. Det är kanske en månad sedan han fick dom och han har knappt använt dem känns de som och nu är dem borta. Så nu får han ha sina gamla som är för korta i benen då han inte har några andra för de andra försvunnit. Jag blir inte bara arg utan ledsen också då de var så pass nya. Dem var märkta klart och tydligt också med hans namn så hur långt bort kan dom ha hamnat undrar man?!

Det är inte personalen man blir irriterad på, men man tycker samtidigt att de ska inte behöva hända då kläderna är märkta..?
Jag är bara tvungen att få skriva av mig om detta.. jag får hoppas att dem kommer fram i alla fall.

Likes

Comments