Vinterns andra omgång snö - men frågan är. När får den stanna på riktigt?

Hej,

Det var i förra veckan en hyllningskonsert för Avicii och jag missade både den när den sändes live och sedan när den sändes i lördags men nu sitter jag och kollar på den på SVT play, man kan titta fram till på lördag. Det är så himla fint gjort för honom <3 Om ni inte tittat, ta chansen att göra det innan man inte kan se den längre på SVT play.

Då fick man ännu en gång vakna upp till ett otroligt fint vinterlandskap, men även denna gång så lär inte snön stanna kvar eftersom att vädret i morgon och kommande dagar visar plusgrader och regn, sen lite blandat med snö däremellan. Självklart var jag även denna gång tvungen att springa ut och fota, och bilderna blev magiska. När jag tittade på mina bilder i efterhand va det lite som att titta på något taget direkt från en julfilm. Nu i efterhand så är jag glad att jag gick ut och tog ännu fler bilder, trots att jag tagit så många vinterbilder genom åren så blir vissa bättre än andra. Och dessa måste nog vara bland de bästa bilderna.

Dagen idag har till stor del bestått av pluggande, jag har en sista uppgift i denna kurs som ska lämnas in på fredag och innan idag hade jag inte påbörjat uppgiften så jag lovade mig själv att lägga massor med tid på den idag. Vilket jag gjorde också och det resulterade i att jag hade skrivit 1 sida när jag gav upp för dagen, ska försöka fixa lite mer i morgon under dagen. Men ska även passa på att umgås med min fina syster <3

Gillar

Kommentarer