Och där kom vinterns första snö!

Hej,

Jag kom för en liten stund sen hem från dagens studiebesök, ju längre tiden går och ju fler besök vi går på så blir det svårare att besluta vilka 5 som jag ska söka praktikplats hos. Vi har ca 30-35 studiebesök inplanerade och man måste gå på minst 12 st, jag försöker gå på så många jag kan. Men när vi är klara med alla studiebesök och det är dags att välja vilka man vill söka till så ska man lyckas få ner dessa till typ 5 st.. Tur det är en liten stund kvar så att jag hinner fundera lite mer! :)

Under natten/tidig morgon så kom vinterns första omgång med snö. Dock var det till en början väldigt snö blandat regn som föll så man blev mest blöt när man var ute, men till min stora förvåning när jag sedan var påväg hem från studiebesöket så blev marken bara vitare och vitare ju närmare hem jag kom. Självklart måste första snön enligt mig dokumenteras så fotade lite när jag gick hem från tåget. Dock tror inte jag att detta kommer att ligga speciellt länge eftersom att det några dagar ska bli lite varmare innan det blir kallare igen men vi får väl se om vädret överraskar denna gång eller om de blir en klassiker!

Nu är det inte långt kvar till första advent så jag ska faktiskt passa på att börja julpynta idag! Får se om jag hinner hela vägen eller om jag fortsätter i morgon :)

Gillar

Kommentarer