Kan någon tala om vart tiden tar vägen?

Godkväll!

När jag sitter här och tänker efter så förstår jag verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Jag minns det som att det vore igår som jag fick mailet om att jag blivit erbjuden en plats på en utbildning som jag hade sökt och som jag från början stod som reserv på, självklart tackade jag ja till platsen och det är ett av det bästa beslut som jag har tagit! Dagen efter så började jag min 2 åriga utbildning som jag går på nu men det har gått så pass fort så att om någon vecka så har jag endast 4 månader kvar innan jag är färdigutbildad. Jag antar att det har gått så fort för att jag tycker att det är roligt och intressant men även för att jag känner att jag har hittat vad jag vill jobba med i framtiden.

Det gäller att våga pröva sig fram i livet.
Jag är en person som vågar prova på olika utbildningar/jobb för att se vad som passar mig bäst i slutändan. Utöver gymnasiet så har jag en utbildning på 1,5 år där emellan innan jag påbörjade denna utbildning som går nu.
När det gäller jobb så har jag jobbat en del men det beror också på att jag har valt att ta olika extra jobb genom åren, allt från sommarjobb, julextra och jobba extra på helger. Detta har jag ansett varit viktigt eftersom att för varje jobb man tar så får man ju erfarenhet vilket är bra inför kommande jobb :)

Nu är det bara att köra på sista tiden av utbildningen, för dessa 4 månader kommer att gå riktigt fort. Jag ser fram emot den sista tiden, få stå där färdigutbildad och till sist börja jobba med detta! :)

Gillar