"Hur kan jag inte vara mer rädd?"

Detta var en tanke som slog mig häromkvällen när jag skulle lägga mig.

Jag förstår helt ärligt inte hur jag inte kan vara mer rädd än vad jag faktiskt är. Visst är jag rädd, men kanske inte så rädd som jag egentligen borde vara med tanke på att det är allvarlig sjukdom. Jag har under gårdagen funderat lite på om det beror på att jag fortfarande förnekar min diagnos till en viss del - för det gör jag eller om det kan bero på att jag från start har bestämt mig för att jag kommer att vinna över denna sjukdom..

Om det inte redan framkommit av det som jag precis skrev här ovan så visade det sig att läkarens misstanke var helt korrekt. Den 12/4-2021 fick jag min diagnos - bröstcancer.

Detta blir jag alltså diagnostiserad med som 25 år gammal. 25 år?! Jag har hela livet framför mig, hade bara någon månad kvar på min utbildning och hade andra planer framöver. Men med så kort tid kvar på min utbildning bestämde jag mig för att ro detta i land så att säga - sagt och gjort idag tar jag äntligen examen efter 2 års utbildning! :)

De resterande planer som jag/vi hade de kommer de också, men de får vänta tills jag är klar med denna vidriga sjukdom <3

Gillar

Kommentarer