Hur har jag upplevt vården sen jag blev sjuk? Del 1.

Till att börja med så kommer detta ämne att delas upp i olika delar då det annars skulle bli så himla långt.

Det hela började med att jag i slutet på februari kände en knöl i bröstet som jag insåg ganska snabbt inte borde vara där. Jag pratade lite med familjemedlemmar och sen tillslut så ringde jag vårdcentralen och fick ganska dålig respons - långa väntetider för att få komma till läkaren och blev rekommenderad att ringa runt till olika bröstcentrum istället och om de inte kunde hjälpa mig så skulle jag återkomma till vårdcentralen igen. Jag ringde under 1,5 dag runt till olika bröstcentrum som inte kunde hjälpa mig snabbt utan en remiss från läkare på vårdcentralen. Så jag försökte komma i kontakt med vårdcentralen igen men då va telefonkön fylld..

Här närmade vi oss helg och jag ville tragiskt nog efter 2 dagars ringande fram och tillbaka ge upp, men tack och lov så fick folk i min omgivning mig att inte ge upp så på måndagen så var det dags igen och även denna gång var jag beredd på att det skulle bli svårt men jag hade tack och lov fel så personen som svarade såg till att fixa en tid till mig redan dagen efter. Tackar för detta.

Så dagen efter var jag där och träffade en super trevlig och duktig läkare som tog mina tankar på allvar och utan att blinka så skickade h*n en remiss för att jag skulle få brösten undersökta med hjälp av mammografi samt ultraljud.

Efter 3 veckor s�� damp kallelsen till mammografin och ultraljudet ner i brevlådan, efter ytterligare 1 vecka så var det dags för att genomföra detta också.

Bilden är lånad från internett

Gillar

Kommentarer