"Det är okej att känna"

"Det är okej att känna
Det är okej att känna ilska
Det är okej att känna frustration
Det är okej att vara ledsen och det okej att känna saknad
Det är okej att skrika, stampa och slå
Men det är också okej att ibland vara glad och att skratta"

De här klippet hittade jag i samband med att jag blev volontär för Ung Cancers pärldagar 2015 och det blev att jag tittade väldigt mycket på klippet i samband med morfars bortgång samma år. I början när jag hade fått min diagnos så kunde jag inte titta på det då tårarna bara rann ner för kinderna och detta eftersom att det då blev alldeles för verkligt att jag hamnat i denna situation. Men ju längre tiden gick efter så kunde jag börja titta mer och mer på klippet, och nu har jag vissa dagar där jag kan titta på klippet utan problem medan det finns dagar då det känns alldeles för jobbigt att titta på det utan att få tårar i ögonen.

Den del som jag har tagit med i början av inlägget är en del av klippet nedan, och jag tycker att denna del berör mig lite extra eftersom att dem tar upp att det är okej att känna alla känslor man har. Jag tycker att det är viktigt att alla kommer ihåg detta oavsett om man är drabbad eller nära anhörig <3

Jag har från början tillåtit mig att känna allt, vissa dagar skrattar jag hela dagen och glömmer bort verkligheten medan jag andra dagar inte vet om jag ska skratta, gråta, skrika eller bara sitta rakt upp och ner utan att säga någonting.

Texten kommer från: "Det är okej att känna" - Ung Cancer - YouTube

Gillar

Kommentarer