Hallo! Asså det skvalpar vatten i mana skor just nu! Och min arm skakar ich fråga mig inte varför. Ja mina vänner idag var det orgentering. Om det inte hade varit så.mycket av betyget skulle jag skippa det... Jag i skogen slutar aldrig bra men idag tror jag det var en vändning! Tog 14 av 15 så nöjd. Dock spang jag med Sander och Lolli som är typ bästis med skogen eller nåt. Men men. Nu duch, dmsova en timme eller två, fixa sig efter som det skulle vara någon fotografering på konfan.
Bara någon random bild påväg till Belgien. Inlägg ser ju så tråkiga ut utan bilder ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hola! Idag tog jag mig en rejäl sov morgon som jag verkligen behövde enligt mig. När jag väl masat mig upp så åkte jag till stallet. Och idag när jag skulle hämta gose i hagen kom han och mötte mig! (något han inte brukar göra) En lite sak som kan göra ens dag. I allafall så har jag bara varit hemma den resterande tiden av dagen. Gött… Här får ni lite bilder från gårdagen. :)

Haha ser ut som han halv sover på båda bilderna!Likes

Comments

Jag har kommit på en sak att jag är kass på att komma på rubriker till mina inlägg… Verkligen sämst så ni får nöja er med små tecken av olika slag. I alla fall så var jag tidigt uppe idag för Clear Round på Smedby. Lite smått nervös var jag nog. Och känslan när man kraschar in i hindret på fram hoppningen…  Baam! I alla fall så gick det kanon på banan! Var lite orolig över att han skulle tagga till väl inne på banan och dra iväg. Men nej. Han verkar förstå när det väl gäller. Dock var mina päron så duktiga att försvinna precis till min start så inga foton tyvärr…  Så ni får nöja er med en sån där härlig efter hinder bild. ;)

(Sony Alpha 65)

Likes

Comments

Jag säger bara aj min rumpa! Tack vare Buttan rygg, visserligen skrittade vi bara och tur de! Red till sjön tog med Wilma också det var typ... och välldigt länge sen i alla fall. Super mysigt! Nu är det plugg på schemat sen Eurovision (stavning). Och ja låtarne är i snitt kassa men det är en tradition i mim familj och vi går in för det hela till 100%! I alla fall så mycket man kan göra bakom tv;n... Ha det så bra!

Likes

Comments

Ehlllo! Hur har ni haft det? Jag vet att ja borde skriva ett inlägg innan min icke inplanerade blogg paus… Men men! Under pausen har jag hunnit varit i Tyskland. Berlin närmare sagt! Det var en upplevelse kan jag säga kul var det i alla fall! Vi åkte ju buss på natten så gott sov jag dom resterande nätterna av resan. ;) Jag träffade över massa nya roliga människor. Fick med mig lite saker hem också som jag ska visa när jag kommer hem/ när jag är på humör för det. Annars är det väl inte så mycket jag har att skriva nu. Eller jo! Hörre ni! På lördag ska jag starta en liten klass på Buttan alltså våran första. Ser fram emot det och det känns faktiskt bra som att vi är förberedda. Eller nu kan jg ju bara prata för mig säl efter om jag inte träffat Buttan på dryga veckan.

Och meningen var att det skulle vara en bild på Buttan men ni får nöja er med denna…

Flummiga gåsar i Stockholm…

Likes

Comments

Kan knappt fatta att jag satt på bussen 8:10 imorse när jag vaknade halv 8. Boss! Dock var det skönt att inte stressa igenom alla sysslor som jag fick göra igår. Ivf så vart det dressyr, såklart. Det här passet så hade jag igentligen ingen tanke med utan bara motionera pållen lite. Ändå var han himla fin dock svajade konsentrationen och där av vart han lite vinglig. Men är ändå nöjd. Nu är jag på praon och ja vad ska jag säga? Ska till skolan imorgon och få en annan plats. (Y)

Likes

Comments

OMFG! Ca15 timmars väntande i kyrla, vind och blåst var helt klart värt! Tror jag kommer bli förkyld pga köandet men vem bryr sig?! Tinnitus och ont i huvudet har jag också om man ska klaga. Jag fick se Justin tre gånger, två vid Grand och så självklart på konserten. Kan inte fatta det! Klart den bästa upplevelsen i mitt liv och en jag sent kommer glömma! ivf så just nu sitter jag och viker handdukar... Eller gjorde. Vill inte mer! Haha en timme och jag vill inte mer...

Likes

Comments

Ni kan inte fatta vad jag lever nu! Om bara några timmar är vi i Stockholm några hundra meter ifrån Justin Bieber! OMFG! Själv har jag inte riktigt fattat det än. Det är helt sjukt! Ivf så är mitt internet på telefonen inte tillbaka än så vi får se hur det blir med bloggningen. OMG!

Likes

Comments

Idag, är det söndag det betyder att dom flesta av sveriges befolkning börjar skolan eller jobbet i morgon. INTE JAG! Jag ska till Stockholm! Justin - Konsert - Jag =kgrgkregjnaojgnejvn. Och det där vet jag inte varför jag skrev eftersom det inte alls har med dagen att göra men men. Idag tog jag mig en riktig sovmorgon och ja det behövde jag! Så de så! Så jag startade dagen med tacos. Sen runt t

re så åkte jag till stallet och * vad jag har saknat den pållen! Vi tog en sväng ut på grusvägarna i ca 30 min. Det var så härligt! Och han var så fin och samarbets villig under hela ritten. Trotts att han var något otroligt stark var han riglerbar. Sen tog vi 20 min på banan där han gick som en klocka! Det satt några bredvid  bana där jag red som kom fram när jag ridit klart. Dom tyckte han var riktigt fin när jag red och det blir man såklat jätte glad över!

Likes

Comments

Ja vart ska man börja, den har både varit på topp och i botten. Tro mig det är mycket som han hända på 9 dagar i Belgien. Vi var ju först i Bryssel i ca 5 dagar, vi bodde på ett hotell som jag helst vill glömma. Och samtidigt när vi var där höll dom på att renovera, så ja tänk er själva. I Bryssel var vi på bla olika museum, antomium och det här mini Europa. Måste nog säga att jag tyckte det var menings löst att gå på vissa museum då det var på franska… Mycket egen tid hade vi också. Själv fick jag med mig en Obey mössa, två parfym liknande saker och choklad.

Sen åkte vi till en stad/område vid namn Hannut. Där träffade vi våra ''familjer'' som vi skulle bo hos med sista 4 dagarna. Jag bodde med Klara och vi fick den gulligaste familjen. Dom var dock inte så bra på engelska och därav lite svårt att förstå ibland. Till mesta del var vi hemma (i deras hus). Vi träffade Nidal och han som han bodde med ganska ofta. Av någon andledning spelade vi antingen pingis, vollyboll (stavning*) eller fotboll. Det vart alldeles för sena kvällar för att gå upp i tid till skolan.

Kommer sakna alla så mycket nu när vi inte kommer se dom på två veckor pga av den här praon…Likes

Comments