Allmänt

Minns ni spraygodis? Sånt som var sjukt häftigt på 90-talet? Jag minns att jag älskade dem. Förstå då lyckan när jag snubblade över dessa på Willys idag! Försökte hitta grönt äpple då jag minns att det var min favorit som barn, det fanns dock inte. Jag köpte dock hem två stycken, blåbär och mango. Vilka minnen till barndomen jag fick när jag testade dem, haha. Blåbär var klart godast! Men vet inte riktigt vad jag tycker om att dessa två tillsammans kostade trettio kronor...

Är det någon som minns dessa? Vilken var din favorit?

Likes

Comments

Hej, bloggen!

Nu är det dags igen, haha. Vet inte hur många gånger jag försökt mig på att hålla en blogg levande. Men jag saknar att skriva, så jag kände att jag lika gärna kan testa på nytt, och samtidigt testa på en ny portal, då jag inte känner att jag riktigt hittat rätt än.

Vem är Isabella då? Ja, jag är 25, snart 26 (gulp) tjej i Eskilstuna som utbildar mig till grundskolelärare. Dricker väldigt mycket kaffe som kanske inte är så hälsosamt men oj så gott, är väldigt sminkintresserad och har två adoptivkatter från djurhemmet i Kälby, Alice och Remus. Det var väl den presentationen, ni som följer med på resan kommer ju lära känna mig bättre:).

Likes

Comments