Contains affiliate links

Hey, A her

Sommerferien er lige om hjørnet og personligt glæder jeg mig ret meget. Ser især frem til de lange sommeraftner, masser af strandture og ikke mindst når jeg skal ud og rejse! Lige nu er jeg så heldig, at være i praktik inde på Politiken, hvor jeg får nogle fede oplevelser og lærer en masse.

Ovenover har jeg sammensæt 2 lækre sommer outfits, som jeg selv er ret vild med. Håber det kan give jer noget inspiration:)

Kys A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Godmorgennnn

I går var vi en tur en i København. Vi tog derind sent, for at spise aftensmad og hygge. Vi gik en lille tur ned gennem Nyhavn og spiste igen meget lækkert mad på Bistro Royal. I dag står den bare på max afslapning uden de store planer. Vi håber I nyder weekenden!!

A's outfit: Jakke - Project unknown // Bluse - Zara // Bukser - Zara // Glimmer strømper - Beck Söndergaard // Sko - Adidas


O's outfit: Jakke - Monki // Bluse - Zara // Bukser - H&M // Sko - Vans // Briller - Urban outfitters

Kys O & A

Likes

Comments

Contains affiliate links

Heey, A her

Nøj hvor jeg glæder mig til sommer, sol og varme, og kan slet ikke vente til, at vi rammer skolernes sommerferie!! Desværre har vejret her i DK overhovedet ikke været noget at råbe hurra for de sidste par dage. Utroligt, at tænke på at vi er i maj?! Men mon ikke det det snart kommer?

De fire lækre sager I kan se ovenover, er fire ting der står øverst på min ønskeliste her i maj. Det er meget sjældent, at jeg ønsker mig en bog, men How to be Parisian, vil jeg såååå gerne læse! De andre styles er jeg sikker på, vil være perfekte her til sommer.

Kys A

Likes

Comments

Contains affiliate links

No. 1 // No. 2 // No. 3 // No. 4 // No. 5 // No. 6 // No. 7 // No. 8 // No. 9

Heey, A her

Så er det blevet tid til lidt indretningsting. Personligt elsker jeg at indrette, og går meget op i at mit værelse er flot og indbydende. Ovenover har jeg samlet nogle lækre sager til værelset. Jeg er selv helt vild med det lyserøde spejl, det er lidt anderledes, stilfyldt og herre fedt!

Jeg håber, det kunne give nogle ideer til jeres værelser.

Kys A


Likes

Comments

Heyyy, O her!

Så blev det endnu en gang tid til et indlæg med lidt lækkert musik. Jeg har samlet 5 stykker, som jeg har hørt utrolig meget det sidste stykke tid.

Jeg håber det kan inspirere lidt.

Kys O

Likes

Comments

Heeeyy

I dag har den stået på max hygge i København! Ovenover har vi samlet lidt stemningsbilleder fra i dag. Vi spiste super lækkert og budget venligt mad på Bistro Royal. Det kan klart anbefales!

O's outfit: Bukser - Monki // Bluse - Monki // Jakke - ukendt // tørklæde - Lala Berlin // Sko - Adidas (stan smith) // Briller - Urban outfittes // Taske - Munthe Noell // Øreringe - By Hartmann

A's outfit: Bukser - Zara // Bluse - second female // Jakke - Envii // tørklæde - Lala Berlin // Taske - Núnoo // Sko - Vans // Øreringe - By Hartmann


Kys O & A

Likes

Comments

Heyy, her A

I fredags startede jeg påskeferien godt ud med at være til Suspekt koncert.. Selv om jeg ikke er kæmpe fan af dem, var det fandme fedt. Der var den vildeste stemning og alle vær så klar! Jeg var der inde med min mor, bonusfar og mine to bonusbrødre. Vi startede med at spise på en super lækker italiensk restaurant, som ligger på Frederiksberg. Derefter gik vi hen til Forum, hvor koncerten skulle afholdes.

Jeg håber at I alle nyder Påskeferien.

Kys A

Likes

Comments

Hey you, A her

Quotes er virkelige noget der kan inspirer mig, fylde mig med energi og ikke mindst give mig et smil på læben. Ovenover har jeg samlet fire af mine absolut yndlings, som jeg kan læse igen og igen!

I morgen skal jeg til Suspekt koncert, og jeg glæder mig for sindssygt. Jeg er dog ikke lige kæmpe Suspekt fan, men jeg elsker stemningen, og hele magien der er ved at være til koncert.

Kys A

Likes

Comments

Heyy

Så er vi nået til vores 3. indlæg her på bloggen. Det skal selvfølgelig handle om musik, da det er en vigtig ting i vores hverdag. Jeg kan seriøst ikke have en dag uden musik. Jeg er typen der hører alt fra a-z, og jeg elsker bare når musikken kører på fuld smadder. Jeg har selvfølgelig et par yndlings stykker, som jeg gerne lige ville dele med jer. Her er et par af mine yndlings stykker fra den sidste uges-tid.

Håber i kan blive inspireret.


Kys O

Likes

Comments