Godkväll!


Jag är en sådan människa, som inte orkar hålla motivationen uppe länge nog för att blogga regelbundet. Man känner sig lagom dålig. Det ska ju nämligen int vara så svårt att knappa in några rader på tangetbordet och klicka på "publicera"- knappen.

Hursomhelst är det så jag funkar. Har en bra vecka/period, var man tänker "Jamen nu ska jag ta tag i min ohälsosamma livsstil, 'äta godis enbart på helger, äta mer sallad och ut på en joggingtur rje dag"

En sådan tanke håller i sig kanske tre dagar, och jag känner mig hemsk för det. Speciellt då man, via sociala medier, ser hur vänner osv. aktiverar sig, uppnår sina mål, och tycks ha världens bästa självkänsla. Ibland kommer man även in på hälso,- och träningsbloggar och man börjar automatiskt känna sig ännu sämre.

JAA-A, här ligger man då i soffan och är för lat för att ens gå till köket.

Jag är "lata by nature"

Har, som alla andra, kroppskomplex - men jag trivs ändå som jag är, och jag skulle aldrig ens tänka tanken att ändra på mig, eller min livsstil för någon annans fördel.


Så, därför fortsätter jag ligga här i soffan och rapa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en såndär lagom seriös individ. = Man är seriös då läget kräver att man är seriös.

Är du seriös?

Liksom "Vad gör du på jobbet?"

-Tar selfies och ritar los mustachos förstås, vad annars?Jobbar långskiftet från klockan 11-21, så jag borde verkligen gå till sängs, men nu är det ju så att hjärnan ALLTID trotsar en då man tänker "Nu MÅSTE jag sova" så börjar den jäveln tänka på en massa saker och plötsligt är man klarvaken. Så ungefär är fallet nu!

Likes

Comments

KÄNSLAN, då man tidigt på morgonen vaknar av ett ljudligt KLIRR-KRASCH-RULL-RULL.

Då vet man att det är något som åkt i golvet. Yrvaken stiger man upp och beger sig till vardagsrummet, var min ljuslykta, eller boll, ligger på golvet i tusentvåhundrafemtiofyra bitar, och alla de vita stenarna som låg innuti befinner sig lite här och där i rummet. MAN BLIR SÅ JÄVLA GLAD ALLTSÅ. Kunde kattjäveln inte komma på nåt bättre sätt att väcka mig???


Se nu ba vilket retard hon är.


Nu åker katt-rage-asi åt sidan, för nu bilr det temabyte till PÅSKGRÄS!


Har inte varit den typen som har behovet av att påskpynta, plantera påskgräs etc. Sånt var roligt när man var liten. 

Men nu då jag har två katter och bor i en liten lägenhet kan det vara skäl till att plantera lite så de får något att tugga på.

Eller, så STRÖSSEL får något att tugga på. Qui är hur lugn och snäll som helst, men Strössel går fram som en tornado, välter saker, tuggar sönder mina krukväxter samt gräver jorden ur krukorna och är bara allmänt störande och retarded. Så för att hålla henne från mina stackars växer, hoppas jag att påskgräset fungerar som metod att distrahera henne :'D

​Har du upplevelser att dela med dig av angående  jobbiga innekatter? Eller intressant blogg att dela med dig av? Tell me, jag är uttråkad!


Är annars fortfarande febrig, så nåt jobb för mig blir det inte. Ska hälsa på en härlig, bästa vän till mig senare ikväll och ge henne en riktig bamsekram!SayonaraLikes

Comments

Just så, här ligger man då i sin borg, aka soffan, med kuddar, täcken och filtar med en härlig feber.

Usch och fy, det var inte alls länge sen sist jag var hiskeligt förkyld, och skulle verkligen inte ha lust att bli det igen. Febern blev däremot vilt trotsad imorse, då jag staplade till bilen och kurvade iväg till jobbet, tacka gudarna att chefen råkade komma redan till klockan 16 så jag slapp hem då, istället för 17.


Att vara sjuk är ju fruktansvärt tråkigt, så jag skulle ju helst bara ligga å se nån film. Frågan är bara VILKEN. Jag har sett det mesta, vet inte riktigt vad jag vill se osv. Så jag skulle gärna höra lite tips från er, det tar ju inte så länge att trycka på några tangenter ;D

Hint: Jag avskyr skräckisar och sover inte en blund efter dessa

MEEEEN visst i världen får ni föreslå hemskheter om ni så vill, men chansen att jag ser på dem är typ -90% :'DThe naked truth, såhär ser alla ut bakom stängda dörrar då de är förkylda. Vissa kommer bara inte ut med det, som jag råkar göra här :'D Men whatever, ibland måste man bjuda lite på sig själv! 

Likes

Comments

FÖRSVINN

Kom tillbaka, lämna mig inte.


RÖR MIG INTE


Jag behöver din närhetALLT ÄR VÄL SOM VANLIGT, ANTAR JAG

Jag brukar inte vara den som tar tusentals selfies, även varför jag är så jävla dålig på det, men i brist på annat en trist, äcklig och depressiv dag som denna, tog jag fram kameran. Resultaten blev ganska intressanta, siktade även med en lampa för att få nån typ av spännande effekt så det inte ser så vanligt ut.

Vilken av redigeringarna gillar ni bättre? För min del lutar det mot den längst ner, den mer svart-vita-gråa grejen. Men har lite svårt att bestämma mig.

Likes

Comments

ÅÅÅÅH vad jag avundas på folk som har bra hy i ansiktet. Min hy ser ut som cancer.


Det var en konstig början, javisst.

Denna dag har även varit bajs. Eller morgonen var bra, för då sken solen och jag skulle jobba skift med min bästa mamma (trodde jag) Men in genom dörren, klockan halv 11, stegar hennes sambo, och så hade dem tydligen bytt skift så jag var tvungen att jobba med honom hela satans dagen. SÅÅÅÅÅÅ då gick den dagen i kras. Hade faktiskt velat jobba med lilla mamma :c

Så blev det stress till höger, stress till vänster, klämde pekfingret, miste nästan 25 fingrar då jag hackade lök, halkade nästan på halt golv, tappade 100 g kebab på golvet (måste ju mata golvet ibland också), brände mig litet, och råkade (förstås) lägga senap på en grillpanna var det int sku va nån jävla senap.

Och då jag körde hem och kom in till Jeppis, var det nära att jag skulle ha krockat med en fittigt blind gammal kärring som tydligen var för blind för att se att hon hade väjningsplikt. Men det gick vägen.


Är fortfarande jävligt bitter och inåtvänd, trots att jag försökt skriva av mig. Det lyckades inte.Har ni diverse frågor? Relevanta och ickerelevanta, så svarar jag på det mesta på min Ask.fm! Länken finner ni nedan!

MIN ASK, ASK ME ANYTHING

Likes

Comments

Denna dag får både ris och ros!


Ris, för att dagen började med mensvärken från självaste helvete. Det gav som inte med sig hur jag än vände och vred på mig, hur varm flaskan med vatten än var på min mage. Värktabletter hade jag ju förstås heller inte. Tack och lov kom världens bästa mamma och räddade mig med burana och choklad <3

Den första värktabletten kändes dock lite onödig, eftersom jag spydde (pga värken) 5 minuter efter att jag svalt jäkeln. Great.


Men nu tycker jag att vi går bort från deprimerande och besvärliga saker som ond mage, och går till kvällens bravader! (som inte var så vilda, men ändå!)

Bravaderna bestod av en trevlig stund på Black Sheep med kusin Emilia samt lite fäbodakörning. Det är enligt mig mycket trevligt att träffa henne lite nu som då och diskutera lite, eftersom det inte sker så ofta. Brukar oftast springa på varandra vid Black Sheep på lördagar, men eftersom jag är i huvudstaden och tävlar nu i helg så skulle jag ju inte kunna träffa henne då, så lika bra att ta det idag!

Sörplade dessvärre i mig två kaffekoppar under den tiden, och klockan var väl en halv tolv då jag drack den sista.. Så det straffar ju sig självt nu.

Så, nu sitter jag här i sängen med datorn och hoppas på att jag ska få en plötslig "sömn-attack" och bli übertrött och ba somna. Men det är väl för mycket att hoppas på.En random bild på min katt och min favorit-toffla, varsågoda.


​Sayonara, madafakas

Likes

Comments

Jag ogillar verkligen att gå ensam i stora folksamlingar. Till exempel att gå och handla själv, eller bara normalt gå på stan. Det känns som att alla sänder sina mest konstiga blickar då man passerar. Är även extremt obekväm och osäker bland nya människor, vänners vänner jag inte känner och så vidare. Det värsta = rodnar som en galning så fort jag blir ens lite obekväm i en situation, det spelar ingen roll om det är kvinna eller man, men där står jag och ser ut som ett fucking stoppljus. Pinsamt.

Och varför skrev jag detta? Inte den blekaste jävla aning faktiskt!


Denna dag har jag faktiskt råkat vara ledig! Vilket är bra, eftersom den senaste tiden bara gått åt att jobba, jobba, jobba och sen speeda iväg till frisören var Sussi förbereder mig och mitt hår för Helsinki Hair and Beauty mässan, var jag ska agera hennes modell. Det blir andra året i rad vi åker ner till huvudstaden och till Finlandia-huset för att tävla.

Jättekul, spännande och lärorikt!​Sayonara, madafakasLikes

Comments

FYHELVETTE VAD ARG MAN KAN BLI.

Igår natt, då jag stod parkerad med bilen på tomgång, redo att köra hem några vänner till sig efter en krogrunda, backar en liten, ful och fittig Peugeot in i mig så registerplåten fick en redig buckla i sig. Ut hoppar då en jävla turk som kommer upp till mig, och med världens brytning säger "I'm sorry" och flyr fältet. Paff som jag var stod jag där som ett frågetecken en stund innan ilskan slog mig på riktigt.

Människor, turk eller ej, som endast kan kommunicera på dålig engelska SKA FÖR FITTAN INTE HA NÅT JÄVLA KÖRKORT. För vad gör de då det faktiskt händer något, som det gjorde igår? JO, FLYR UNDAN DEN JOBBIGA SITUATIONEN, är vad de gör, och skyller på sina fucking dåliga språkkunskaper.


USCH, död åt icke-språkkunniga invandrares körkort.​Sayonara, madafakas

Likes

Comments

Ni vet känslan då man har lagom bråttom till jobbet för att man startade fem minuter senare än man egentligen borde?

Då sitter man ju å tänker något i stil med "Äh men vafan, klart jag hinner om jag har minst 100 km/h på mätaren". Det går oftast bra tills man kommer halvvägs. För halvvägs kör man ALLTID ikapp den gamle gubbjäveln / den blinda kärringen som kör 70 eller 60 på en väg som ändå tillåter 80.

Det är såna små pärlor i vardagen man skulle vilja köra i baken på för att ge dem lite extra fart.

Under den tid jag pendlat mellan Nykaabi och Jeppis, borde jag nog snart ha använt svärord av hela alfabetet.  Ska även till jobbet ännu idag, och jag är nästan 99,9% säker på att jag kommer stöta på en jävla traktor, och säkert kommer det bilar emot på ett så fittigt besvärligt avstånd, så man inte ens kan köra om.


Och sådär på tal om bilar, så vill ja ju ha ny bil. Opelhelvetet känner man att går på det sista, reparation efter reparation. Känns fittigt onödigt att slänga pengar på något man ändå kommer köra till skroten eftersom den nog inte är säljbar. Om någon trots allt skulle köpa den kan man ju fundera vad det är för jävla retard.


Nu ska jag börja ställa mig för jobb, kom in och käka en burgare vettja! 


​Sayonara motherfuckers

Likes

Comments