Lite allt möjligt, Fakta typ

Alltså kaffe måste ju vara det bästa som finns? Herregud, jag älskar det. Jag brukade va helt beroende, alltså vi pratar flera koppar om dagen, men nu (pga att min mage fukka upp) så dricker jag det väldigt sällan. Det är fortfarande det bästa nånsin, på senare tid har det blivit min number 1 favourite thing. Det brukade va choklad men helt ärligt har kaffe svischat förbi nu. Vet inte varför jag ville dela med mej av det, det kändes nödvändigt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite allt möjligt, USA

Jag är ju som sagt i USA just nu, och även om jag ibland bara vill åka hem och sova i min egen säng, vara med mina kompisar och leva i min egen stad. Så vet jag hur mycket jag kommer sakna detta när jag kommer hem. Antagligen inte maten, staden eller huset. Jag kommer sakna alla människor och känslan av lugn som jag får av att vara här. Min värd-syster och jag har fått en så himla bra relation och även om det tog ett tag så är hon nu den personen som jag förlitar mej mest på här. Alltså vi spenderar varje minut tillsammans här, det är helt sjukt! Hemma så var jag ofta ensam utan att bry mej så mycket om det, men nu så kan jag knappt va ensam en hel eftermiddag utan att bli helt sjukt uttråkad och rastlös. Jag förstår inte hur jag har blivit så beroende av människor. Hur ska jag klara mej utan henne när jag kommer hem??? Det kommer bli så konstigt.

Sen är det ju också det att jag kommer komma tillbaka till verkligheten när jag åker hem... När jag är här så kan jag ta det lugnt, jag behöver inte bry mej så mycket för ingenting spelar ändå särskilt stor roll. Men, när jag kommer hem då kommer allt spela roll igen. Jag kommer börja tvåan i gymnasiet, jag kommer behöva bry mej om skolan och börja tänka på min framtid. Hur ska det gå?? Förutom alla sociala krav och krav från familj och mej själv så ska jag också börja planera mitt liv och vad jag ska göra med det. Herregud... Det kommer gå åt helvete. Eller inte. Vi får se.

Likes

Comments

Äventyr

Några dagar innan Halloween så åkte jag och tre tjejer som jag lärt känna här i USA för att kolla på några övergivna hus i närheten av var vi bor. Det sägs att dom var hemsökta och om det är sant vet jag inte riktigt... Hur som helst var det riktigt kul och dom är så fina tjejer, tyvärr så kom jag i lite problem med min värd mamma den kvällen pga att jag inte sa var jag var. Det värsta var att jag inte själv insåg att jag gjorde något fel för min mamma är lite lösare med reglerna. Det var i alla fall en kul kväll, tyvärr har jag inte hängt så mycket med dom efter det dock...

Likes

Comments

Hälsa

För fyra dagar sedan började jag med en diet, eller jag vet inte om det räknas som en diet men jag tror det. I 30 dagar får man inte äta socker, gluten, havregryn, kemikalier osv. Dvs att det ända man får äta är i princip bara grönsaker, frukt och kött, dessutom vissa typer av nötter. Det ska vara bra för att rensa kroppen och avvänja den från socker och kemikalier som du vanligtvis får i dej. Egentligen tycker jag inte riktigt om dieter, dom har alltid varit kopplade till "tvång" av att avstå från mat som du egentligen gillar och en dålig självkänsla. Och om jag ska vara helt ärlig så är anledningen till att jag gör dieten till stor del att jag vill ha en "snyggare" kropp. Men helt ärligt måste jag nog ta och omvärdera min syn på dieter, det är väldigt intressant att se hur kroppen reagerar på att inte få i sej de saker som egentligen inte är menat för den. Jag menar om man bara tar hand om sej själv och äter tillräckligt mycket så är det ju verkligen en ganska bra sak man gör. Många äter dessutom mer under en diet bara att de äter rätt saker. Men sen är det ju också det där med kroppen. Att bli smalare, få den klassiskt heta sexiga kroppen, den man ser på instagram och tumblr hela tiden. Självklart vill jag också komma dit, jag vill ha den där kroppen (jag tänker inte ljuga hahah). Men det är så sjukt hur mycket något som detta kan betyda för människor. Hur din kropp kan spela så stor roll. Jag har tänkt mycket på detta och jag själv har haft stora problem med min kropp och jag har haft många vänner som också haft det. Men ju mer jag tänker på det desto dummare känns det, varför ska det spela så stor roll? Jag har försökt så himla mycket att inte bry mej, att bara tänka på min hälsa och att min kropp mår bra. Men det är så satans svårt. Alltså det är ju helt sjukt... Jag antar att det ända man kan göra är att försöka, varje dag så måste man försöka. Man måste försöka att inte bry sej så mycket, att njuta av livet och sej själv. Hur svårt det än kan vara.

Likes

Comments

Lite allt möjligt

Såå, detta är då min blogg. Jag vet att det är lite 2008 att ha en blogg, men helt ärligt tycker jag det är jättekul. Dessutom så är det mest för mej själv, så jag kan leka som att jag är en känd bloggerska med ett awesome liv. För övrigt lär jag ju ge upp om typ 2 veckor, men det är kul så länge det varar. Ska försöka att inte skämma ut mej allt för mycket.

Bloggen kommer ha lite allt möjligt i sej, vet inte riktigt än vad för typ av blogg det ska va. Allt jag känner för att dela med mej här på bloggen kommer komma. Vi får se hur det går!!


Likes

Comments