En favorit palett just nu är denna underbara från Morphie som består av varma toner av orange, guld, rött och brunt. Ögonskuggorna har jätte bra pigment och vissa färger är matta medan andra är shimmriga, vilket jag älskar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jääklar, jag har glömt bort bloggen helt. Har haft väldigt mycket på senaste tiden, bl.a. jobb och mycket studier. Är dock äntligen klar med min kurs, så just nu är det bara plugg inför körkortet. Längtar tills jag har det i handen så jag kan köra när jag vill o vart jag vill(!)

En annan rolig grej är att min kusin klippte mitt hår förra månaden. Det blev väldigt kort till skillnad från innan, vilket är exakt hur jag vill ha det. Tröttnade på att ha det långt då jag haft det så i flera år och det tar sån tid att föna det. Nu känns det mycket skönare och finare, jag älskar det!


Innan


Efter


these snap filters

Likes

Comments

Lila "ombre" med färgen "cyber" från Mac, och "violet" från Too faced melted liquid lipstick.

Likes

Comments

Här om dan gjorde jag en ceasar sallad med krutonger och riven parmesan ost. Gjorde även såsen för första gången o det blev faktiskt gott. Och mättande var det också, brukar inte bli det av sallad annars, så detta ska jag göra flera gånger till lunch. Enkelt och gott. Man kan även servera det med stekta bitar av kyckling file eller stekt bacon, men jag skippade det då jag äter mindre o mindre kött :)

Likes

Comments

Blå eyeliner med en liquid lipstick i färgen "Jellies" från Colour Pop. På läpparna har jag färgen "Midi", och bryn ABH, dip brow promade i färgen "medium brown".

Likes

Comments

Det har varit riktigt kul att komma hem de senaste veckorna då jag fått olika packet. Jag fick bland annat hem ett packet från Colourpop med fyra stycken liquid lipsticks, och kan säga att jag älskar de! Färgen och konsistensen, lätt att applicera och de blir helt matta. Sen fick jag ett par lösögonfransar och ett lim från House of lashes. Inte provat de än men ser fram emot att använda de på nyår. Ska göra ett inlägg när jag swatchar läppstiften också, samt lägga upp bild på lite annat som jag fått hem! :)

Likes

Comments

Jag och min fina va på ingivningen av Mall of Scandinavien i torsdags, vi kom in någon gång efter 19.00 och minglade innan alla kom in. Min första reaktion var att det var så himla stort och fint! Allt var fint, taket och dekorationerna. Det fanns bord med allt från vin, cider och öl samt plockmat i jätte fina dekorerade bord. Vi tog varsitt glas av mousserade vin och började kika runt i butikerna. Det bästa var att alla butiker var tomma och det var sjukt bra erbjudanden på de flesta butikerna. Vi fick en del goodie bags och frozen yoghurt som man fick ta hur mycket man ville(!). Sen kom det sakta in mer och mer folk. Det vart smockfullt och jätte varmt. Är sjukt nöjd i alla fall, köpte med mig lite saker och hade en riktigt lyckad kväll!

Likes

Comments

Hej till alla som läser! Här kommer en ögonbryns tutorial i endast tio steg. Det är min första tutorial, så jag har försökt att göra allt kort och tydligt. Jag har använt mig av en smal brynpensel, en conealer borste, anastasia beverly hills dip brow promade i färgen medium brown och pro longwear concealer från MAC.


1. Det första steget är bara att borsta igenom brynen för att på så sätt "få fram" ens form.

2. Dra en tunn linje från början av ögonbrynets underdel, och följ din naturliga form.

3. Gör samma sak med den yttersta överdelen och fyll i"svansen" av ögonbrynet.

4. Dra en tunn linje från början av brynets övre del så att den går ihop med den yttersta delen.

5. Med det du har kvar på penseln gör du små hårstrån i början av brynet, genom att dra små korta sträck uppåt. Detta kan ni göra om ni är som mig och inte har mycket hårstrån där.

6. Borsta igenom brynen för att blanda in allt och för att få bort klumpar. 

7. Man kan nu säga att man är klar och lämna det så. Men jag brukar ta lite concealer under och över ögonbrynet för att framhäva det mer.

8. Dra en linje precis under brynet, detta gör som sagt att brynet framhävs mer och samtidigt får bort ojämnheterna.

9. Sudda kanterna så att de blandas in jämt med din hud eller med din fondation. Gör samma sak åvanför ögonbrynet.

10. Klart!


Jag hoppas att ni hängde med och förstod allt Normalt sätt brukar jag inte måla mina ögonbryn så här varje dag. Jag gör det endast vid speciella tillfällen, om jag ska va ute länge eller när jag känner för det :) Vill jag ha en mer naturlig look brukar jag bara måla lite på den yttersta kanten och små hårstrån i början av ögonbrynet.

Detta är vad jag använde mig av:

ABH Dip brow promade i medium brown och MAC pro longwear concealer.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen skaffat en blogg här! Jag förstår inte riktigt hur allt fungerar än, men så småningom lär jag mig. Här kommer jag skriva lite om allt, men framför allt om smink. Älskar smink borstar, lösfransar och liquid lipsticks(!) tycker även om dans o mat. Men jag gillar inte att planera (hah) så jag kommer nog lägga upp inlägg lite hur som och helst variera mellan olika ämnen. Det blir nog bra det. 

Likes

Comments