Soft teddy coat


Moikka ja ihanaa maanantaita <3 Tällä asulla olin pari viikkoa sitten, kun käytiin kaupungilla asioilla. Pehmeä karhutakki, joka tuli ostettua jo viime vuonna, mutta se on odottanut henkarilla koska karhuemo jaksaa ulkoiluttaa sitä :)
Meillä on täälä härdelli meneillään, kun arki alkaa pojilla huomenna ja koulujuttuja pitäisi laittaa valmiiksi. Molemmat pojat on todella innoissaan kun pääsee kouluun lomien jälkeen, vitsi no ei todellakaan odota vaan kuorossa huutavat täälä mä inhoan koulua.Onhan se kurjaa, kun pitää tietokoneesta ja Pleikkarista päästää irti ja tehdä vähän jotain muutakin päivällä, niiden kimpussa kun ollaan lomalla paljon oltu. Äidin mielestä on kyllä ihanaa kun arki alkaa koko perheellä, sano lapset mitä halus. Rutiinit ja arki on välillä ihan jees, niin tuntuu vk.loput taas kivoille. Nyt kun on ollut pyhäpäiviä keskellä viikkoa on koko pakka menny sekaisin ja ei tiedä kun aamulla herää mikä päivä nyt olikaan :) Tänäänkin ihan sunnuntai fiilis.Huomenna alkaakin aamu kaulan ultraäänellä ja verikokeella, joista mainitsinkin jokin aika sitten. Ultrasta viis, mutta kun tämä rouva pelkää neuloja, vaikka monta tatuointia onkin pitkin kroppaa :) Verikokeen ottaminen on aina ollut mulle sellainen fiilis, että kun neula osuu ihoon, tämä rouva kääntää äkkiä pään etten hetken päästä makaa pyörtyneenä lattialla :)

Joten mä alankin tässä henkisesti valmistautumaan huomiseen, Frendit sarja päälle ja ajatus muualle, etten koko iltaa pilaa sillä että stressaan huomisesta :)


Takki H&M

Kengät H&M

Paita H&M

Aurinkolasit Ray Ban

Housut H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saarelasanni
saarelasanni,
Aivan ihana takki! Ja munkin mielestä on niin ihanaa kun arki vihdoin alkaa ja saa palata rutiineihin, itse on ainakin tullut laiskoteltua lomalla aivan liikaa...
nouw.com/saarelasanni
Beinspiredbymea
Beinspiredbymea,
Moikka 😊 Siis niin totta ja sama täälä, lomat tekee ihan laiskaksi olon, kun taas arki potkii persuksille ja saan enempi tehtyä kaikkea 😊 Toki välillä tekee ihan hyvää vaan olla, mutta nyt saa kyllä pyhät riittää 😊
nouw.com/beinspiredbymea
Sonvas
Sonvas,
Ohh näyttääpäs niin cosylta, mutta tyylikkäältä toi takki! 😍
nouw.com/sonvas
Beinspiredbymea
Beinspiredbymea,
Mä tykkään kun tässä takin mallissa on vyö, yleensä kun tekoturkistakeissa ei ole 😊
nouw.com/beinspiredbymea
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@

Instagram
@

Twitter
@