Recap

En bild från midsommarafton där jag hängde med Emils kompisar uppe i Hillerstorp. Hade fett roligt med dessa grymma människor. Spelade kubb (knappt), satt och tjabbade lite med dricka i handen. Sen fick Emil (hans kompis som har likadant namn) för sig att öppna champagne med en kniv. Gick ju sådär haha! Men kul hade vi iallafall!

Förra veckan så firade vi fina Emmelie som blev 20 år. Det blev goda drinkar hemma hos henne med massa snack och tårta. Sedan tog vi tåget till Växjö (vilket blev försenat så vi fick ta taxi) och käkade på Pinchos. Efter många om och men lyckades alla få i sig maten och vi begav oss hem runt 22 tiden. Eftersom alla blev så trötta så blev det filmkväll med en skräckis när alla egentligen ville hem och lägga sig men Emmelie ville absolut inte hem. Så vi fick ju såklart ställa upp för födelsedagsbarnet.

Update om hawaii: Har fyllt i min visumansökan, vilket tog mig en halvtimme att fixa. Har även bokat en tid hos ambassaden i Stockholm så ska dit snart med min fina kille och sova i hotell i några nätter. Har ambassaden och en sevisavgift att fixa innan allt är klart inför resan. Är jag taggad, svar JA!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229