Hey bloggen <3

Vi vil i dette indlæg skrive om vores mening om tøj udtryk!

Ja, alle går op i tøj og mode - der er ingen der ikke lige kigger sig i spejlet, inden de går ud af døren om morgenen. Men hvad betyder tøj egentlig? Alle kan have det samme tøj som dig og du kan måske have en hjemmesyet "unik" trøje, men det er stadig bare tøj. Og tøj er bare en lille del af den måde man udtrykker sig på. Men hvorfor? Hvorfor er det ikke bare ens personlighed der viser hvordan man er? Hvorfor skal man have det nyeste og hotteste der er lige netop nu. Når alt kommer til alt, så er det det inden i der tæller, selvom det er den mest cheesy sætning nogensinde. Det er ens holdninger, handlinger, tanker og ord der rigtigt viser hvem man er, ikke tøj, hår og sko.

Tøj er bare en facade der kan skjule eller narre og forvirre for hvem man rigtig er. Fx. du kan have den sødeste lille blomster top på, men så gå over og slå en i ansigtet, eller så kan man have tatoveringer i hele fjæset og stadig være den sødeste mand på jorden.

Hvorfor sætter man en facade op? Måske fordi man gerne vil skjule den man rigtigt er, eller måske fordi man føler det sådan inden i eller så har man måske bare lyst - det er så sindsygt forskelligt.

Tøj kan selvfølgelig være med til den måde du udtrykker dig, eller det er det, men det er kun en lillle del af hele den person du er!

Tøj er selvfølgelig altid det førstehåndsindtryk du giver folk, men de ved jo aldrig rigtig hvem du er før du snakker med dem. Hvis du gør en sød gerning for folk, viser det mere om dig end hvis du tager et Lala berlin tørklæde på.

Der er heller ikke nogen grund sådan helt rigtigt for at man skal have 15 par jeans og 3 hvide t-shirts, man har kun brug for én når det kommer til stykket. Hvorfor gå ud at shoppe når du kan være sammen med dine venner eller lave noget meget mere fornuftigt, end at gå ud at købe ting du ikke mangler?

Det synes vi bare skal tages op til overvejelse!

Vi siger ikke man skal lave om på sig selv og lade være med at gå op i mode lige pludselig, men bare tænk på at tøj bare er tøj, og det er dig som person folk elsker, og ikke dit tøj.

XOXO BEHOSA <333

Likes

Comments