Hej,
Det här fotot använde jag till en uppgift som hette "självporträtt". Det utgick på att man skulle ta ett foto och redigera det så att det symboliserade en själv. Jag tog kort på en tågstation för att jag har flyttat så mycket och pendlat hit o dit, plus så älskar jag att resa. Så jag tyckte de vart bra med den här bilden.

Kram C

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är ÄNTLIGEN hösten här. Nu kommer det komma JÄTTE många höst foton också. Och halloween foton. Dom här fotorna tog mig ca 2h att göra om inte mer, hoppas ni tycker dom vart bra❤️🍁🍂🌰🎃🍄🌧

Likes

Comments

Har nu börjat på foto gymnasium och det här var min första uppgift. Vi fick 6 ord och skulle ta en bild på det. Jag fick "sova är skönt men inte morgonhumör".

Likes

Comments

Likes

Comments

Kom på att ja inte lagt ut på länge så här har ni

Likes

Comments

Idag har jag gjort matte NP och har bild just nu. Ska snart åka till Stockholm och ska vara där hela helgen. Där ska jag träda min största storebror och min pappa.

Kram Carro

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Har varit så mycket med gymnasium val och flytten och nu ska vi flyta igen o så klart NP (nationella prov). Jag har fotat en hel del så det kommer mer foton.

Kram Carro❤️

Likes

Comments

Bättre dag än jag trodde att de skulle bli. Var på min farfars begravning, de va ju inte så kul men sen efter åt så åt vi alla lunch o de va roligt, så hela grejen vart mer som en släkt träff tillslut. Så de tog "bort" sorgen när vi hade lunch.

Likes

Comments

Kom på att jag inte hade lagt ut på ett tag. Har haft så stressigt med gymnasium val och nationella. Här är några bilder från Österrike, längtar verkligen dit nu när det börjar bli påsk. Vi brukar alla träffas då. Men blir nog roligt här i Sverige också.
Ha det så bra<3

Likes

Comments

Hemma med feber och en hög med läxor. Vill bara sova.

Likes

Comments