Header

Att sätta värde att tänka på de postiva och faktiskt de som är bra med just sitt liv, tror jag är väldigt viktigt för oss alla. Att inte gräva sig ner alltid i de negativa att se saker mer postiva. Men de är ju inte så enkelt och speciellt inte då i mitt fall, om vi tar de nu. Som har föds med ett funktionshinder, man får ofta upp tankar i ens huvud
- hur hade de vart om jag inte hade haft de såhär. Om jag bara kunde blivit utan de här funktionshindret. Men då är ju inte jag Camilla och då att se de som är bra med att vara just den jag är, tror jag är väldigt viktigt och viktigt för oss alla men också att inte glömma bort de ändå på något sätt för de är inte heller bra ju. Att säga nej, nej så är ju inte alls jag, om ni förstår min poäng att man försöker gömma de man inte tycker är bra om sig själv.
Att då istället göra något åt de man inte tycker är så bra om som sig själv, om de går. Allt går ju inte att förändra, tyvärr ibland är ju bara saker som de är. Som tex, mitt funktionshinder, jag kommer ju för alltid få leva med de oavsett om jag vill eller inte. Så vissa saker går ju att förändra men de sakerna man vill sträva mot som går att förändra ska man försöka göra, tycker jag.
Hoppas att ni förstår min poäng som sagt, med de hela. Att se de ljusa i livet, helt enkelt. De är något jag försöker göra varje dag.. och nu är de ju fredag så de ska bli riktigt wow, händer säkert något roligt :)

(vad jag tänkte med bilden ovanför är att djur ger mig väldigt mycket positiva tankar, så jag tyckte den passade in i mitt inlägg)

Hoppas att ni gillade detta inlägg och ha nu en bra helg, kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten bild från när jag inte hade lugg och när jag hade kortare hår en vad jag har nu... och nu har jag inte ens de där byråarna i bakgrunden i mitt rum längre, just på den platsen. Är så glad över att jag bytt plats på byråarna. Passade dock att ha där för fina foton, för byrån passar ju egentligen bra där när man ska fota som bakgrund. Men mer praktiskt så är den bättre på den platsen den står nu i mitt rum. Jaja, i dag är de tisdag och de innebär att jag ska fixa en del här hemma, se om de finns någon tvätt som ska tvättas osv. Viktigt med sådana dagar också.
I eftermiddag blir de väldigt kul för då ska jag träffa fina gänget, haha förutom Mikaela, tyvärr. Men de får bli till helgen som hon kan vara med, för nu är hon i en annan stad. Längtar så efter henne igen. Hon är en sådan fin vän.♡ och idag är de ju semmeldagen så idag blir de att köpa en riktigt god specialare ;) faktiskt bara smakat på vanlig semla men får se om de blir en specialare eller en vanlig. Beror på vad man hittar ju. Men semla blir de. Hehe! Nu blir de tvätt för Milla och snart se lite på malou efter tio.

Hoppas att ni får en superduper bra tisdag och ät semlooor idag, tycker jag! :)
Vet ni något fik eller någon affär som säljer glutenfria semlor? Min kompis är gluten allergisk..
KRAM!

Likes

Comments

Typ såhär glad har jag vart hela helgen. De är så kul när man får ha de bra och kul med sina kompisar och sedan har jag ju vart med min underbara kanin Nisse som den heter och just den gör ju mina dagar till den där prickens glatt bra. Så underbart, ångrar inte en ända sekund att just han blev jag ägare till. Han är väl lite små försiktig fortfarande men de är väldigt kul att ändå se framstegen han visar för mig varje dag.
Igår hade vi taco-kväll/mello-kväll jag och några kompisar. Fina gänget som jag kallar de. Så kul ju. Melodifestivalen är ju dock inte så jätte wow men de är bara något med samhörigheten och att sitta och kolla på de med andra som jag trivs väldigt bra med.. men att sitta och kolla på de själv skulle nog inte inträffa, så wow är de inte då! haha... Idag är de söndag och då innebär de att chilla och njuta av livet men också att städa buren för Nisse, men de är ändå kul för att man får se hur glad han blir efteråt och nöjd och vem gillar inte fräscht! haha! =)

Kollaaa, sååå sööt!
Hoppas ni har haft en underbart bra helg!
KRAM,

Likes

Comments

Kollade lite i mitt arkiv där jag har bilder.. o så ser jag denna bild... om man blir sugen på semlor alltså. Igår när jag var i affären höll jag nästan på att köpa mig en semla men tänkte till för jag har hemma så att jag kan göra egna semlor så de är vad jag ska göra idag, är så himla sugen på de. Men de som faktiskt är lite synd att man inte kan köpa en semla bara, då hade jag nog ändå köpt igår kanske, vem vet ;) men så skönt att de är fredag i dag och solen skiner. Kan de bli bättre? ;) Så idag blir de säkert en jättebra dag, känns som de i alla fall. Hoppas att ni också får en bra dag och helg. Kram!

Likes

Comments

Åh, där är han. Den där kaninen som jag längtat efter. Åh, så glad att jag tog beslutet att bli kanin ägare. Blev något väldigt händelserikt detta år, något väldigt bra. Jag som trodde att de inte skulle hända i år, utan att de kanske i alla fall skulle ha dröjt två år till innan jag blev kanin ägare eller djur ägare i huvud taget. Så de känns så himla skönt och roligt att de gick att genomföra tidigare. Så de var just Nisse som gjorde att jag var så extra lycklig i helgen, för att få tillbringa sitt liv med ett djur är så himla fantastiskt. Jag älskar djur! ღ

Hoppas ni har en fantastisk tisdag. Idag blir de att fortsätta träna med Nisse, så han blir van vid mig. Kram kram!

Likes

Comments

Hej på er, åh jag är så lycklig. Jag kände bara att jag behövde skriva ett inlägg nu om hur lycklig jag är att detta kunde fungera, att de blev till verklighet till slut... för att just de som har hänt är så viktigt att de finns i mitt liv, för de är just de jag brinner för särskilt mycket. Hade vart så kul att berätta vad de är redan nu för er men har ju inga bilder ännu... så mycket roligare med bilder till. Hoppas att jag får till de tills nästa helg senast. Men vi får se hur utvecklingen går först om de är möjligt att fotografera tills nästa helg. Kan ej lova något.

Hoppas att eran helg är lika bra
Massa kramisar

Likes

Comments

Att se att de faktiskt finns ett ljus där framme fast man inte tror de just nu, tror jag ändå för mig i alla fall att de är bra att tänka så. Jag tror att de finns de för alla fast man mår dåligt en längre period eller har de bara svårt en längre period så måste de ju ändå finnas de där ljuset någonstans eller fast de har hänt något i ens liv som man inte är så lycklig över att de blev så men ibland får man bara se de ljusa som finns i ens liv och inte fokusera då på de som inte går att förändra., som mitt funktionshinder, de går inte ändra på men de går att ändra på sitt tankesätt om de hela. De gör ju inte en gott att sitta och gruva ner sig i de som inte går att förändra utan jag tycker att man ska försöka se vad man har för talanger och vad som är postitivt med livet. Men de är ju inte alltid lätt. Men de där ljuset kommer en dag, antingen kanske man måste kämpa lite för de eller så kanske de kommer till en, som att de var menat att de skulle hända just den dagen. Livet är fantastiskt med alla kontraster, tycker ni inte de också?

Nu tar vi snart helg mina underbara läsare, fokusera på de som just ni mår bra av och försök kanske kämpa mot de där ljuset som gör att livet är fantastiskt. För er som ska jobba i helgen så har ni nog säkert er helg någon annan dag i veckan. Tänk då på att se på ljuset finns, eller varför inte varje dag. Kram på er!

Följ mig gärna på min instagram :)
Bloggbehappi
(privat instagram, men de är bara skicka än förfrågan om att följa mig så accepterar jag)

Likes

Comments

Nämen vilken passande bild. Livet handlar inte om allt ska vara perfekt nej, men livet handlar om att komma ihåg dem där vackra stunderna i livet som gör att de känns så himla bra att leva. Åh, vad jag blev taggad på livet nu, när jag skrev just detta. Eller är rätt så ofta taggad på livet men att verkligen känna när man skriver något är en häftig känsla. I helgen var ju livet en sprudlande glädje av gnistan i stundens stund. Nämen de var roligt att få upptäcka, och se livet från olika sidor, lära sig av allt livet är, den där helgen gav mig en inblick i vad livet faktiskt kan innebära och de var så, ja de går inte riktigt förklara med ord.... men aa, fick ju lite små knottingar på huden. Ni vet när hårstråna åker upp... typ. Men sen så träffa jag en ny vän igen, åh var så kul. Hon verkar så himla härlig och jag vill absolut jätte gärna träffa henne igen.

Vi fikade världens godaste milkshake på ett ställe som heter Cafe Nosh,... skit vilken dröm. Åh, restaurang besöken/fika ställarna för detta år som jag velat testat har jag snart testat klart. Har bara ett ställe kvar som får bli till helgen, så roligt ju. Men den där var i alla fall jätte god. Den där kvällen var helt otrolig, med mycket skratt och babbel. Bättre än så kan de inte bli.. för den dagen =) nu väntas snart en ny helg och jag hoppas att den kommer att fylla mitt liv med glädje. Har en del funderingar med min kompis, planer som kanske blir av i helgen. Men vem vet. Hoppas nu att ni får en jättebra torsdag. Tack för att ni läser min blogg! KRAM! ღ
★★★

Likes

Comments

​En bild jag hittade i arkivet. Men typ såhär har min dag vart idag. Eller ja efter pizzan jag tog när jag kom hem så blev jag så himla trött så jag behövde sova lite middag haha... men de kan vara bra de med ibland för de är ju ändå fredag och då är de ju bra kanske om man orkar vara uppe lite längre. (gick upp rätt tidigt imorse) Men sen så, efter pizzan och efter jag hade sovit en stund så var de dax för fika. De bästa nästan på hela dagen ;) hehe. vad ska ni göra ikväll? jag får se vad som händer ikväll för min del, de blir säkert en bra kväll! :) hoppas att ni får en bra kväll och att ni är lika glada som jag över att de är fredag i dag! 

Meeen nu till onsdagen så var jag ju på den där middagen, wow vad kul de var att träffa någon jag aldrig träffat innan. Nu kanske de låter som jag aldrig gjort de innan, men de har jag ju i och för sig. Men de är faktiskt så himla kul och lära känna nya, speciellt från kompisars kompisar, vi åt på Pinchos, faktiskt aldrig vart där innan så de var också en upplevelse, fanns dock mycket stark mat där tycker jag. Men hamburgaren var inte så stark ändå. Så de var tur! =) hehe... men de var också en sak jag skulle göra detta år att faktiskt testa den restaurangen så de känns skönt att man redan gjort de nu för detta år ;) men såklart så kommer jag nog komma tillbaka till den restaruangen. Var rätt så bra. Vad tycker ni om Pinchos? 
☆​☆​☆​

Likes

Comments

Hej på er, fantastiska ni. I dag är de inte alls uppmuntrande väder ute. Regn och blåst, 20 m/s. Inte de roligaste för jag har nämligen inplanerat att jag ska ut och äta middag med vänner ikväll. Några jag inte känner också. Men de är bara bra och kul för jag som är rätt så ny fortfarande i denna stad. Men jag får kämpa vidare trots de tråkiga vädret i dag och ta mig ut, för detta ska nog bli en bra kväll i vilket fall. - Tänka positivt är ju alltid bra! =) Är väl ändå rätt så glad idag, som på bilden ungefär, haha... =)

Hoppas att ni också har en bra onsdag. Nu är de snart bara torsdag och fredag kvar, sen helg igen. Som jag längtar, men nu är de nära för er som längtar efter helgen också. En del jobbar ju med. Kram på er så länge så hörs vi snart igen.
☆​☆☆​​

Likes

Comments