Fått hem lite kläder som jag beställde Till Jazon, på Kappahl.
Älskar Kappahls bebiskläder speciellt Newbie och Hampton!
Nu har jag iallafall fått hem två jätte söta pyjamasar och en farfarsbody som kommer bli såå gulligt ihop med hans hängselbyxor :)
 
 
Min son är ju bara för söt!
här ligger Jazon och myser i den nya pyjamasen på den sköna fällen men nu har han somnat på den så nu hoppas jag att han inte vaknar när jag ska lägga honom i spjälsängen :)
 
 

Likes

Comments

Idag har vi varit inne i Jönköping med Hampus, Jazon, Toms yngre syskon Noah, Dennis och Rebecka. Så det har varit fullt ös bara Jazon som sovit hela :) Det är ju så roligt, man blir ju själv som ett barn.
Och på lördag blir man 23år men jag känner mig fortfarande som 20, många år kvar innan jag tänker känna mig gammal ;)
 
 
Försökte ta någon bild när vi va på Leos lekland men det va inte så lätt så jag får lägga upp en suddig bild :P 
På bilden är Rebecka, Tom & Dennis

Likes

Comments

Kan inte förtså att jag ska bli mamma! Men nu e de inte lång tid kvar, bara 38 dagar <>
Är så nervös, pirrig, nyfiken osv. 
När kommer du ligga i min famn?
Kommer du födas på BB i Jönköping eller kommer vi va iväg pga Toms jobb när de e dags?
Hur kommer förlossningen att starta? Hur kommer det att kännas? Kommer du likna mig eller din far? Man har 10 000 frågor men ja kommer inte kunna få ett svar nu, får vänta tills den dagen då du är redo att komma ut och mysa <>
Texten är skriven från mitt hjärta <>
 

Likes

Comments

Sitter o njuter i solen o snart kommer svärmor och sambons syskon på lite fika, tänkte bjuda på de otroligt goda bullarna som ja och min söta granne bakade i förrgår :)
De här godingarna ska jag bjuda på :D 
 
Tom jobbar borta tills på söndag o jag e ju lite rastlös utav mig men de dagar som redan gått har jag tröttat ut mig helt :) plus att ju mer saker man gör ju snabbare går tiden och snart ligger jag i hans underbara famn o myser igen <>
Vecka 27 och snart e du här min lilla ängel <3 igår="" va="" jazon="" helt="" underbar,="" när="" jag="" låg="" i="" soffan="" o="" kände="" mig="" ensam="" så="" påminde="" han="" mig="" om="" att="" jag="" inte="" e="" ensam,="" han="" låg="" o="" sparkade="" runt="" massor="" o="" de="" va="" såå="" mysigt=""><>

Likes

Comments

Vecka 25+2 Äntligen så syns magen lite grann :)
Varit o besökt sjukhuset denna vecka pga att jag har haft så ont plus att jag fått väldigt ont vid sammandragningar men allt såg bra ut :) 
 

Likes

Comments

Tiden går så fårt, men magen växer inte lika fort :P 
Denna dag har börjat väldigt fint :) Malin kom hit och bjöd på frallor sen så va vi en sväng på dollarstore där hon överaskade mig med en present till Jazon och lite godis o glass till den gravida (mig) :P 
Nu är jag äntligen hemma igen o den härliga tröttheten är här o hälsar på, jag hade tänkt att njuta lite av solen men hamnade i koma på sängen. 
Och såhär kan man se ut i V25 om man har bakåtlutad livmoder.

Likes

Comments

Fick en ide av en annan bloggare som hade satt upp lite speglar på ett jätte fint o stilrent sett, så våran tomma vägg har blivit lite snyggare nu och så blev jag ju tvungen att fixa fint på byrån också :)
Ricktigt nöjd! Att så lite kan göra så mycket. 
 

Likes

Comments

Tom började jobba bort för några veckor sedan så nu e han borta varanan vecka men när han är hemma så har han ju mer tid och ork till att mysa, busa o så ?? men nu e de bara en dag kvar tills jag får ligga i famnen på min underbara älskling ?? ååh vad jag längtar!! Hoppas också att lilla Jazon kan sparka lika mycket nu när pappa kommer hem så att han också kan få känna lite sparkar :* 
 

Likes

Comments

Idag gick jag in i V 23 ?? helt underbart att jag också känner den lilla sötisen sparka, jag fick ju inte börja känna de så tidigt men nu när han äntligen gör de så blir jag helt varm o pirrig i kroppen! ?? jag började känna sparkarna i V 21 men då va de inte lika ofta o tydligt som de e nu ? magen som började växa, försvan i V 19 men började istället synas när jag låg ner men nu i V 23 så verkar magen börja att växa på riktigt ?? men sen så har jag också bakåtlutad livmoder och moderkakan i framvägg och vad jag har förståt så kan man ha mindre gravid mage om man har bakåtlutad livmoder, vissa får knappt någon mage och att sparkarna va lite sena är förmodligen på grund av att moderkakan är i franvägg. ?
En bild från Ultraljudet i V 20. 
Så ser magen ut nu ??

Likes

Comments