Jag tänkte berätta lite kort om varför jag kände för att skaffa blogg och hur jag fick tanken.

Jag blev inspirerad när jag läste andra stora bloggar för ungefär ett och ett halvt år sedan, och har kollat på några youtube bloggare som Theres Lindgren och Sasha Rickardsson vet inte om ni känner till dom, men jag tycker det är kul att följa deras liv och tänkte jag kan också börja med nått liknande.

Jag kommer ju prata om träning och fritid på min blogg. Jag själv har haft/har lite problem med min vikt och känner inte mig så bekväm med min kropp . Och jag vill göra något åt saken! Och tänkte om det finns någon där ute som känner lika dant som mig så kan vi fixa det tillsammans!


Love,R

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeyyy och välkommen till min blogg!

Vart ska man börja egentligen! Jag kan börja med att berätta lite om mig själv och vad min blogg kommer att handla om. Mitt namn är Rebecka och är 13 år gammal. Jag har en stor passion för träning,( för tillfället tränar jag vattenpolo) vilket jag gjort i några år,  och tycker att det är en rolig sport, mycket rörelse kan jag säga er....! ​Vad finns det mer att berätta, juste jag går i skolan också, som typ alla i min ålder gör, trivs enormt mycket i skolan jag går i. Det var ju mer eller mindre det! 

I min blogg kommer ni följa med mig på allt möjligt, fritiden, skolan, kompisarna, träningen, släkten och familjen, mer eller mindre min vardag! Men det största syftet med bloggen är träningen, vilket ni kommer få veta mycket mer om senare i bloggen. Ni är välkomna in i min värld, och jag ser framemot en underbara resa med er. 

Love, R

Likes

Comments