För igår tog jag nämligen KÖRTKORT! Äntligen! Som jag övningskört & övat inför detta och så länge jag velat det här. Kan inte ens beskriva med ord hur det känns. Kan äntligen köra omkring helt ensam & bara lyssna på hur hög musik jag vill och åka typ vart jag vill.

Än så länge har jag ju kört i mormor & morfars bil men nu håller jag på att kolla på bilar på blocket för att köpa nånting jag kan köra runt med och använda exakt när jag vill.

Förutom att jag tog körkort så blev jag även intervjuad för aftonbladet och blev idag publicerad i tidningen på andra sidan, en stor bild av mig, lite kul haha! Så ja igår var verkligen en fantastisk dag för mig! Är så lycklig just nu och har inte riktigt kunnat smälta allting (har liksom övningskört sen jag var 16, om cirkus 1 månad fyller jag 19!).

Likes

Comments

YES! Jag åkte ju idag till trafikverket för att göra förarprovet och både jag och Yonas (en kille i min klass som jag gjorde det samtidigt som) klarade provet! Det enda hindret kvar tills jag har körkortet i handen nu är uppkörningen som jag har bokat in tills nu på tisdag. Hoppas verkligen att jag klarar det på första försöket också! Vore så skönt! Sen kommer ni se mig glida runt på Stockholms (och resten av Sveriges) gator ;)

Likes

Comments

Det här är våran ungdom, våra tonår och den bästa tiden i vårat liv. Ska vi slösa bort dagarna på att sitta på föreläsningar och eftermiddagarna på att sitta hemma och göra läxor och plugga inför prov? 

Mina vänner är ute och festar och hittar på saker hela tiden samtidigt som jag sitter hemma och tappar kontakten med allt fler och fler och får mer och mer plugg. Känner att det börjar bli dags att hoppa av något ämne (matte 4) så att man iallafall får lite mer tid åt att leva och slippa tänka på skolan hela tiden.


Likes

Comments

Har ni bestämt vad ni ska rösta på? Lycka er isåfall! Jag har knappt bestämt mig än! Eller jo, såklart jag vet vilka jag tycker om och vilka jag inte tycker om, eftersom att jag varit ganska insatt i politik. Men jag är ändå inte helt säker än! Det står lite mellan 2 partier.. 

Jag tycker att nästan alla partier har någonting bra, vissa mindre och vissa mer givetvis. Därför blir det svårt är att välja just ett utav partierna. Det är så mycket man tycker till om och att matcha ett parti till 100 % känns typ omöjligt, men man får väl ta det parti ens värderingar lutar åt mest. 

Aja, vad ni än gör så ber jag iallafall ni (som är 18+) att gå och rösta! Även om ni inte är helt säkra än så är vilket parti som helst bättre än att inte rösta alls eller att rösta på Sverigedemokraterna! De ska inte få komma längre än vad de redan gjort. De ska ut ur våran riksdag! 

Likes

Comments

Igår var jag med gänget, vi möttes upp i gullmarsplan för att handla mat och åkte sedan hem till Felu och började laga vegotacos! Vi åt, snackade, lyssnade på musik, dansade, förade och efter några timmar rörde vi oss in mot ett rave borta i Universitetet. Vi gjorde det ena och det andra och efter timmar av dans uppe i dj-båset och bland röken så kände vi att det var dags att dra vidare. Vid 4-tiden någon gång landade vi hemma hos Felu där vi planerat en efterfest, men eftersom att vi bara var typ 7-8 personer så tog vi de rätt chill där istället. Det var en rätt kul kväll, länge sen man verkligen dansade så mkt.

Likes

Comments

AYIA NAPA

BRÅVALLA


GÖTEBORG

SPARREHOLM + MYSBILD FRÅN JOSEFINA'S

Hej

Har, som ni vet, haft världens uppehåll & nu kommer jag bara börja blogga för min egen skull. Mest för att det är kul att se tillbaka på när man blir äldre. Jahapp, vad har hänt i mitt liv då? Alldeles för mycket för att skriva ut i ett inlägg så tror vi skiter i det. Jo kan ju bara nämna att jag råkat krocka med Felus mammas bil och dessutom varit i Ayia Napa med Johanna (bråvalla, göteborg osv  är ju självklart så det behövs knappt nämnas). 

Sen har jag varit i Sparreholm och träffat ashärliga människor.. Och ja, vad mer? Just nu avverkar jag mitt sista sommarlov nånsin, för om lite drygt 2-3 veckor börjar jag sista året i gymnasiet. Känns lite sorgligt faktiskt.. 

Likes

Comments

Sorry för JÄTTErisiga bilder.. Det är så stökigt hemma nu och jag hade ingen ork att fixa. Var iallafall och handlade massa inför klassresan med mormor idag, har även inhandlat ett silverschampo (yes!), en deodorant, en långkjol och en skjorta. Feels good!!


Likes

Comments


Better Blogging Nouw