hej bloggisen! ska snart dra in till espresso house och möta felizia, sen ska vi åka ända in till Stockholm för att äta på china wang för felizia blir 20 år idag! grattis!!

är så jävla sur på mina datorer ingen funkar! blir skitsur så bloggar från mammas och pappas dator just nu, har egentligen ingen tid att blogga så här får ni en gammal bild på mig och bestie .


kisses.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 331 Readers

Likes

Comments

hej alla underbara! jag ha varit frånvarande kanske 3 månader nu, det har hänt väldigt mycket saker, ni får fråga om ni vill men helst på pm i så fall. Men dem 2 senaste månaderna har jag mått jättebra, och det förtjänade jag faktiskt!

Idag drog jag in till stan ( lilla Norrtälje då) shoppade lite kläder plus att jag åt sushi, jag är KÄR i sushi!

Nu lägger jag i min mysiga säng och väntar på att min babe ska höra av sig

shoppade lite grejer i stan också

SHOPPING! från igår och idag.

​goodnightkisses 

  • 316 Readers

Likes

Comments

hejsan! jag bloggar helt otroligt va? när jag såg att jag ändå hade 40 unika besökare idag!?! redan, wow tack hörrni, jag som tänkte ge upp bloggen helt men nu tänker jag fortsätta!

idag är det solförmörkelse, så det är jättemörkt här, gud vad tråkigt. igår så vek jag upp mina jeans och gick i vårjacka då var det 19 grader i solen, så sköönt! dessutom så är ska vi ha olika strumpor på oss idag för att stödja downs syndrom, den som kom på det är riktigt jävla smart för jag har inga strumpor i lika färger. man köper dem, använder dem, slänger dem i tvätten, sen borta👐

anledningen till att ni inte hört något från mig är för att jag varit så svag, jag nådde botten när jag på tisdagen för 2 veckor sen kollapsade, jag åkte in till sjukhuset jag kommer knappt ihåg det här så ni får fråga mamma hon ar där som tur var! jag fick kramper från ingenstans, låg och krampade i en kvart sen slutade jag att andas, (jag vill inte tänka tanken vad som kunde hänt om mamma inte var där) sen kom ambulansen och tog mig till akuten, där jag fick ligga ett tag med dropp och ta en massa blodprov, jag HATAR att bli stungen! sen när dem tyckte jag mådde bättre fick jag åka hem (vilka idioter) för att typ 3 timmar senare händer samma sak så jag blev kvar på IVA den natten med dropp och så stack dem igen såklart 😡. dagen efter flyttades jag till medicinavdelningen och där fick jag ligga i 3 dagar tills på fredagen så gick läkarna en runda då fick jag reda på att jag har epilepsi, en speciell som brukar komma av ingen anledning i min ålder, har fortfarande inte förstått det än 😏

5 dagar efter det så gick jag till min psykolog och fick veta svaret på min utredning jag hade gjort 3 veckor innan och då fick jag reda på att jag har borderline, då blev allting för mycket allt det här hemska hände på bara 3 till 4 veckor, alltså det är mer som ni inte vet.

men jag står på mina ben fortfarande, jag är starkare än någonsin och inget, nej inget kan ända på det.


​puss💗

Likes

Comments

godmorgon! nu är jag taggad inför badhuset men ungarna har inte ens klätt på sig än och jag vaknade för en kvart sen, så taggad inför rutschkanan! hoppas det inte är för mycket folk, det är ju en lördag så nog mycket folk! vilket betyder kö till kanan....

nu är snart våren igen, brukar räkna med att det kommer i slutet av eller till skämtdagen. får se när den kommer i år!

TAGGA BAD!

​b​eckie💗

Likes

Comments

jag har mått väldigt bra dem senaste 2 veckorna men ikväll bröt jag ihop. kände mig så ensam det gör jag ofta som att något saknas men jag mår ändå toppen dem flesta dagarna!

idag har jag varit med Zarah och hennes kille Johan! jag har saknat Zarah så himla mycket, blev så himla glad när jag såg henne, vi har inte träffats på mer än en månad! jättemysigt var det🙏 gick runt och "minglade" lite haha!

och imorgon så ska jag åka och i bada Norrtälje "nya" badhus! jag älskar att bada och simma känner mig fri då! fast det bästa är ju självklart vattenrutschkanan, den är jätterolig, bättre än Fyrishov tycker jag!

här är några bilder på och inuti och utanför rutschkanan är så så bred så det är jättekul!


nu ska jag gå och göra mina rumpa och lår övningar! ​

​b​eckie💗

Likes

Comments

hej är nyss hemkommen från bowlinghallen i färsna, vi hade jättekul! mamma vann i vårat lag och det andra laget vet jag inte, men jag tror jag kom tvåa iaf!

nu ska jag göra min övningar och sen vet jag faktiskt inte, kanske vila!

behövs! är trött efter bowlingen!


Wilma gör en strike!

simon fick ner 7 st klot utan hjälp , har är ju bara 5 år ändå😱

vad gör på sista bilden :S för mig så gick det väl ändå helt okej👍

​b​eckie💗

Likes

Comments

man ska aldrig ge upp sina drömmar, jag sjöng innan jag kunde prata! 

jag har gått i kör i 14 år, började när jag var 4 och slutade dör för 2 år sedan, men nu har jag ju börjat igen!

jag har haft en sångpedagog från min klass i 1 helt år.

skulle jag klara det? jag har inte laddat upp en video på 3 år där jag sjunger.

men jag har nog bestämt mig, jag söker in via hemsidan så jag sjunger en låt och spelar in på min kamera.

och låten är jag 99 % säker på. det är ju världens finaste låt verkligen!

måste sjunga a cappella vilket är jättebra!

beckie💗


Likes

Comments

hej sötisar! är väldigt trött men tänker göra rumpa och lår övningar ändå! nu tänker jag kämpa för fan!

har varit på stan idag, hittade en jättesöt lite lila tröja/ tunicka för mig då eftersom jag ville ha den den så! så jag tog storlek L den kostade bara 80 kr

i slutet av allt så köpte jag 12 bitar sushi ville ha 12 st men fick det för hade bara en hundring och det kostar egentligen 120 kr men dem var så snälla att jag fick 12 lax sushi för en hundring! det är nog för att jag är stamkund på kamida i Norrtälje.

nu blir det PPL spännande!

tar rumpa och lår efter, eftersom jag kom på att det var onsdag!

ni ser att att jag har fin toffs med blommor!, och det var inte länge sen jag  lade ut den, så om ni hittar rätt så får ni alla en länka!

​b​eckie💗

Likes

Comments