varför ska det ta sån tid innan min medicin ger effekt? blir till att ta kontakt med min läkare för jag misstänker att det är sköldkörtlen som strular. den sista veckan som varit, har varit olidlig. tröttare än vanligt, irriterad och blã och vaknar fortfarande på nätterna. tabletterna skulle ju gõra så att jag sov, mm, jovisst. nä, det här livet är inte alls kul och nu måste det snart börja vãnda innan jag får riktig panik. haha, nu kände jag mig riktig gnällig, men vad har man bloggen till ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

så har denna dagen gått. lillfisen har feber och dottern är en riktig snarkfia, haha. Gick I allafall bra på mötet innan idag. nu är jag trött men har lite att stå I innan jag kryper ner under täcket.
sov så gott alla

Likes

Comments

Idag så ska jag träffa en praktiksamordnare. Vad det kommer att ge mig, det vet jag inte. Inte kan jag påbörja någon praktik nu för jag är ju sjukskriven till den siste mars. Jag har inte haft med soc att göra sen jag var i 20-års åldern. Jag har klarat mig själv med egen ekonomi, men nu RÅKADE jag få ett litet glapp i min egna försörjning. Detta har då inneburit att jag till sist kände mig tvingad till att söka socbidrag för någon inkomst skulle jag inte få i januari månad. Så jag fick sänka mig, lämna in alla papper, prata med en samordnare och besked skulle komma efter ca 8 dagar, om jag blev beviljad eller inte. Detta var den 17:e januari, idag är det den 13:e februari och det har ännu inte kommit något beslut. Mitt i allt detta så kräver min samordnare att jag ska söka jobb, fast jag är sjukskriven. Jobb inom ett yrke som jag vill ifrån, vilket både hon och af vet om. Nu undrar jag, är det för att jag är svensk som man blir behandlad på det här sättet? Eller är det för att jag sökt hjälp för en månad? För mig innebär detta ett bakslag, ekonomiskt, för jag tvingas att betala 2 hyor av ALLA de pengar som kommer in denna månad. Men vad ska man sen leva på? Men jag vet att det finns fler som har haft det som mig. Man söker ekonomisk hjälp för endast en månad, sen händer inget mer. Slänger dem ansökan eller vad fan är det frågan om? Jag är inte arg för pengarna utan för att dem inte har skickat hem ett enkelt litet beslut, som är deras skyldighet. Jag ska inte ens behöva lyfta luren. På tisdag nästa vecka så ska jag träffa min samordnare och jag lovar, jag kommer inte vara snäll. Det finns så mycket som jag kommer att ifrågasätta. Men kanske är det men ingen att man ska hora in sin försörjning och sälja av sitt hem, det är väl först då man får hjälp, eller? Nä, jag har då inget törtroende för det svenska systemet längre. Jag har ju insett att jag får ta till alla medel jag kan just nu för att fixa det ekonomiska. Jag har till och med fått söka a-kassa ifall jag får avslag från fk. Jobb har jag sökt. Vad fan mer ska göras?

Likes

Comments

Det har inte en gått 2 år. Två jobbiga år och så händer det igen. Tänk vad nära inpå döden är. Att öppna facebook och man får se den man minst anade har lämnat oss. Även om det inte drabbar mig personligen så gör det ändå det på något vis. För det var ju inte så längesen som du var en familjemedlem. Och även om det hände vissa saker så tycker man ändå att det inte är rättvist. Tankarna går till en speciell person som kände dig väldigt väl och det gör att jag oxså sörjer, av medkänsla. Samtidigt så går tankarna till andra som vi förlorat. Min dotters pappa, min pappa och vårt lilla gossebarn. Nu är ni fyra stycken män. Fyra stycken som sitter där uppe och jag kan riktigt se framför mig hur roligt ni har. Humor är en gemensam nämnare och bilar. Fiske och ännu mera humor, för alla var ni ju riktiga skojare.

Så till Isac, Leif, pappa och Gert-Inge- ta nu väl hand om varandra, vaka över oss som finns oss här nere. Ha det riktigt skojigt däruppe tills vi alla ses igen. Och till den "begåvade" mannen där uppe, hoppas det finns en Lincoln så ni kan köra ut o ragga lite.

Likes

Comments

Åh, vad jag hatar när jag känner såhär. Saknad och längtan. Att inte ha någon annan vuxen att bolla över saker o ting på. Läser mycket på andra sidor inne på face om ensamstående som har massor med tjafs o bråk med sina ex. Det är en det ena och än det andra. Fan, ni ska va glada att de lever. Och när man då läser allt det här, så blir man bara så fruktansvärt avundsjuk. Jag har ingen jag kan gapa o skrika o bråka med. Fast o andra sidan så är det ju rätt så skönt. Men endå. Nä, här finns det bara en saknad efter en kärlek, en pappa och en grav att lägga blommor på.

Likes

Comments

Men gud vilken rolig natt man har haft då. Har sovit jättedålig och det hade inte skadat med ett par extra timmars sömn. Men, har man en dotter som ska till skolan så får man ju allt snällt stiga upp.

Helgen för övrigt har varit si så där. Har målat köksstolarna och klätt om dem. Tjusigt, tjusigt. Även dotterns mössa blev klar så nu kan man börja på något nytt. Idag blir det till att skriva jobbansökan med lite tråkig cv.

Nä, nu ska jag pussa min goa dotter hejdå. Önskar er alla en skon dag ❤

Likes

Comments

Nä, usch vilket tråkigt väder det är, inte konstigt att man blir deppig. Jag är definitivt beroende av ljus, mycket ljus för att kunna bli pigg. Men man kanske skulle börja sola solarium ett par gånger i veckan.  prova är ju aldrig fel. Har börjat på dotterns mössa oxså, fast den är snart färdig. Ska bara sy ihop den. Sen blir det till att hitta på något annat att sticka. Eller kanske virka. Jag har ju köpt en bok, amigurumis. Nä, nu ska det bli kaffe och sen sy klart mössan.

Likes

Comments

Jag är utbildad undersköterska och vårdare för psykiskt utvecklingsstörda. Att söka arbete inom vården skulle jag ju inte. Eftersom vi har haft mycket sjukdomar och några anhöriga som har lämnat oss så bestämde jag mig för att sluta inom detta yrke. Men nädå. Min samordnare (som jag skulle träffa idag men behövde inte) ringde precis upp för att höra hur det var med mig. Och givetvis så pratar vi om arbete oxså. Hon tyckter att jag ska söka en tjänst som undersköterska som de har fått in, med goda chanser till att få jobbet. Okej, jag ger väl det en chans. Hon lovar att kolla upp så det inte finns några tunga lyft pga av ryggen. Visst vill jag ha ett jobb och jag vill även komma hemifrån och igentligen så ska man ju inte varken klaga eller gnälla när det gäller jobb. Men va faaaaan!!! Men som det ser ut just nu så får jag väl svälja och söka den förbaskade tjänsten. Pengar måste ju in och jag MÅSTE ut..

Likes

Comments

Det är tur att man har en anledning till att gå ut. Blir till att traska ner till centrum för att hämta en bok samt en jacka ska inhandlas till dottern. Det kommer säkert att ta 2 timmar innan jag är hemma igen. Men det kommer att göra mig gott med en riktig långpromenad. Dottern ligger fortfarande i feber. Jättetråkigt nu när snön har kommit och man kan åka pulka. Men hoppas på att hon blir frisk till helgen. Ligger snön kvar som den gör nu så blir det pulkaåkning med varm choklad 😄 Får kanske köpa en pulka till så lillfisen oxså kan åka, för annars blir det nog lite gnäll.

 Nä, nu ska jag fixa till mig, har ju ett par timmar på mig så jag kan ta det med ro.

Likes

Comments

Gud så trött jag är på det här, att alltid vara trött. Energin lyser med sin frånvaro och när man väl har energi och känner sig pigg och alert, ja, då vara den i ett par timmar. Jag fick diagnosen utmattningssyndrom och har jag riktig otur, så blir jag aldrig helt återhämtat. Jag har ju kört på i 190. Ta bara igår. Kände mig rätt så hyfsat bra och planerade lite som jag skulle göra. Men ack nej, tröttheten kom som med ett brev med posten inom ett par timmar. Trött så man inte ens orkar hålla ögonen öppna. Sen blir jag irriterad för att jag inte kan gå och lägga mig när jag vill. Dottern ligger i feber och behöver mig, så inte undra på att man blir sur och vrång. Det är ju inte så här jag vill ha det. Det är så mycket jag vill göra men jag orkar inte. Det är inte av lathet utan kroppen vill inte. Vissa saker vill man inte inse, men nu är jag tvungen. För att bli något så när frisk. Jag som vill plugga. Men hur ska det gå till när minnet har semester? Jag vill ut, ha roligt med min dotter. Jag vill så jävla mycket!!! Kan inte tröttheten bara försvinna? Släppa mig fri? Låt mig få njuta av livet.

Likes

Comments