♡ Stoffe, kan inte fatta att du redan fyller 7 år! Kommer så väl ihåg denna dagen, en utav mina lyckligaste! Bara tillbakablicken till sekunden jag tog denna bild, en helt underbar resa till Turkiet, Du kramar om mig och säger "Du får ta flera bilder sen, jag vill bada! ." Du lutar huvudet mot min kind och ler. Det skär i hjärtat när vi bråkar men du vet att du kommer alltid att vara min lilla skitunge! Jag önskar jag kunde vara en storasyster som fanns varje dag hos dig, men jag kanske inte alltid har lyckats, men dom små stunderna som det bara är vi så mår jag bra!. Som alltid kom och hämtade dig på skolan och inte bara 2 gånger per halvår. Att höra av dina fröknar att du pratar mycket om mig fick mitt hjärta att smälta. Dem berättade att du sagt att din syster skulle ta med dig till badhuset när hon hade kommit hem och att vi skulle bada efter skolan och att du var så glad. Vill att du ska veta att oavsett hur långt det är mellan oss kommer du aldrig på något sätt vara mindre lillebror för mig, någonsin. Och jag kommer aldrig vara mindre storasyster för dig. Jag vill vara den största förebilden för dig. Jag vill vara den enda storasyster för dig, Jag vill vara den bästa storasystern i dina ögon. Jag är så stolt över dig och glad att jag har en sån underbar lillebror som du min lilla skitunge Stoff, så grattis ännu en gång och så ses vi sen! ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka på toppen! Att komma in i butiken och känna doften utav blommor, växter och en svag doft av kaffe!. Jag är så himla glad att jag får ha den bästa praktikplatsen man bara kan tänka sig, och inte nog med det så har jag två helt underbara lärare där!. Den lilla saken som att praktisera på monicas blommor har gjort så stor skillnad i mitt liv så det är omöjligt att beskriva. Jag har känt nu under en period att jag bara vill ge upp, för ingenting fungerar, men jag har alltid haft en jävla kämparglöd och har alltid vetat vad jag velat, och det vann tillslut!. Jag är tillbaka igen, jag vet vad jag vill, jag har mina mål och krav, och jag känner bara att JAG GER INTE UPP DENNA GÅNGEN, JAG ÄR TILLBAKA! Så tack!
#neverstopfigth

Likes

Comments

Ja, när man inte kan träna själv just nu så får man unna sig att läsa om det. Haha jag kan erkänna att jag bokstavligen avskyr och läsa men detta var faktist väldigt intressant, hittade tillockmed muskler jag inte trodde fanns, jaja nu ska jag fortsätta, ha det bäst!

Likes

Comments

Då ska jag och Thorgny framföra en låt idag tillägnat till Brigtitta!
Hon är en utav dom få som överlevde i Auschwitz!
Allt som hon har upplevt som ung, är det nog inte många som kan förstå.
All heder åt denna kvinna ♡

Likes

Comments