I fredags var jag och kolla när Fredrik tävlade i Falköping, mamma och pappa kom också för att kolla. Efter tävlingen följde jag med mamma och pappa hem till Tidaholm för Fredrik skulle på en annan tävling på lördagen. Sen i lördags så hade jag och mamma en riktig mor&dotter dag! Vi var framme på stan, åkte till Hjo dör vi fikade och gick på hem och hobby! Tror nog det är min nya favoritaffär😍 sen träffade jag en väldigt saknad Julia på kvällen vi gick fram till stan och kolla på alla bilar. Nu ska jag och Fredrik stöda lite och sen ska vi åka fram och handla lite☺️

Puss&kräm

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Två av dom bästa dagarna i mitt liv.

Likes

Comments

Var i Lindvallen över påsk med Fredrik och hans familj. Hade jättefint väder alla dagarna och det gick helt okej i backarna, är ju inte världens bästa skidåkare men roligt var det iallafall😃
Förutom allt skidåkande så var även Mums Måns där och sjöng några låtar! Man hörde väldigt bra men såg lite mindre eftersom alla skulle slänga upp sina ungar på axlarna... Tur att Fredrik är lång så jag fick några bra bilder.

Likes

Comments

Var ledig idag och även mamma hade tagit ledig så vi åkte till Skövde. Shoppade lite och njöt av vårsolen, håller tummarna för att detta väder håller i sig! Efter Skövde åkte vi till Skara för jag skulle ha körlektion. Gick hyfsat bra tror jag... Skulle backa och parkera, två saker jag verkligen hatar!

Likes

Comments

Fick min alla hjärtansdag present igår, choklad och ett kuvert där det stod att jag skulle bli bjuden på bio och mat! Så vi tog bion igår, blev ju självklart fifty shades of grey! Hade ju ganska höga förväntningar efter att jag läst boken. Den var fortfarande bra men i boken händer det ju lite mer! Får ju bara vänta på dom andra filmerna hoppas att dom leverera.


  • 114 Readers

Likes

Comments

Har rast just nu... Känns lite kämpigt att jobba till 01.30 men kan glädja mig åt att min älskling kommer va hemma när jag kommer hem!! Sen är jag ju även ledig i fyra dagar efter detta pass, vilket är väldigt behövligt.


  • 138 Readers

Likes

Comments

Kul att vara fast på jobbet just denna kväll.. Men pojkvännen är ändå i fjällen så hade inte kunnat mysa med honom ändå.


  • 157 Readers

Likes

Comments

Mamma kom förbi Skara igår och vi hade en heldag tillsammans. Vi gick och klippte oss, var hos morfar och fikade och tränade på kvällen. Är så skönt att få en heldag med mamma ibland när man inte träffar henne så ofta.
  • 129 Readers

Likes

Comments

Tog en fika idag med en väldigt saknad vän! Hinner ju knappt med att träffa kompisar längre, så det var skönt att få fly vardagen lite och prata av sig.


  • 129 Readers

Likes

Comments


  • 129 Readers

Likes

Comments