Karantän - Dag 8

Jag blir snart tokig på det här. Ena stunden känns det som att nu är jag på väg att bli frisk, nu känner jag mig på bättringsvägen. I nästa känns det som man håller på att bli mycket sjukare.
Igår kväll fick jag ont bakom öronen och i nacken, feberkänsla och huvudvärk. Under dagen hade jag känt mig på bättringsvägen och kunnat dammsuga av och vika och lägga in tvätten sedan bara helvände det och jag gick och la mig strax efter 21. Då kände jag mig inte alls kry.
Idag känns det bättre igen men känner av förkylningen mer än jag gjorde under gårdagen.
För övriga familjen verkar läget vara ganska oförändrat. Elliot klagar över ont i magen till och från, Casper är täppt och tjejerna känner sig fortfarande förkylda.

Vi spenderade ännu en dag lugnt inomhus, utanför regnade det mer eller mindre hela dagen och det ser ut att bli likadant idag.
Elliot lekte picknick på köksgolvet. Helt fantastiskt hur detta barn kan leka samma lek långa stunder, både själv och med andra. Fantasin är det absolut inget fel på, väldigt duktig för att bara vara 2år.
Jag dammsög som sagt av och tog hand om lite tvätt. Dessutom fortsatte jag med mitt virkprojekt.

Även idag håller vi oss nog inne. Vi får se lite vad vi hittar på för något att sysselsätta oss med.
En sak är säker, vi kommer att stanna hemma resten av veckan och kalaset för Elliot kommer att flyttas ännu en vecka då vi fortfarande inte är riktigt friska här.

Beccxan

Gillar

Kommentarer