Jag är i dagsläget inte intresserad av att blogga speciellt mycket om mig och min vardag. Men har starka funderingar på att blogga om någonting som jag verkligen älskar, mitt jobb. Jag funderar på att lägga ut massa bilder på mina färgningar, klippningar och kanske om produkter jag tycker om och ofta rekommenderar till mina kunder. Vissa saker som folk kanske inte vet så mycket om, tex på hur man tar hand om sitt hår beroende på vilken årstid och så. Så jag ska faktiskt suga på den karamellen och återkomma om hur de blir.

Är det någon som känner att detta skulle vara en bra ide skulle det ju vara roligt att få höra din åsikt också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det värsta på morgonen är när man ska välja kläder, för man kan inte ha för fina kläder på sig. De kommer ju jätte mycket hår på kläderna, och tro mig, de försvinner inte haha! Känns som om hela min tvättmaskin är fylld av hår haha! Sen kan de förstöras av färg och permanent vätskor, osv.

Kommer bli riktigt skönt när vi får arbets tröja faktiskt. Slipper man de där, grymt! 

Kom inte upp i morse för att träna, så tar med mig kläder till jobbet och drar där ifrån. Måste faktiskt, kan inte fortsätta vara lat. Nej, men nu ska ja klä på mig, packa väskan och sen kanske ta en till kopp kaffe. Likes

Comments

Det är ganska bra att vakna klockan fem. Egentligen skulle jag till och med hinna till gymmet innan jobbet, men idag kommer jag inte göra de, får bli i morgon i sånt fall. Somnade typ halv tio igår och sov nästan hela natten, vakna ett par gången men somna om hyfsat snabbt. Sen vakna ja klockan fem och har vart vaken sen dess. Så de blev många timmars sömn för en gångs skull! 

Sitter och målar mina naglar just nu, dom glittrar mehehe. Nej, men ska ta en dusch nu!Likes

Comments

Åh vad jag hatar att komma igång med att gymma. Haha, det är helt otroligt hur jävla otaggad jag är. Fram tills jag faktiskt ska gå är jag super taggad och vill verkligen komma igång. Men sen när de e dags att dra kommer jag på saker o göra för att slippa åka. 

Men sen när jag väl kommer igång med träningen så tänker man inte så mycket på de, men åker bara utan att tänka så mycket, eller så är jag faktiskt glad för att få åka till gymmet. Sen på söndag när jag börjar jobba igen vet jag inte hur det kommer bli. Kommer jobba lååånga dagar, närmare sagt 10-20. Då måste jag träna på morgonen, vilket betyder sjukt tidiga mornar, i hate that! 

Men ska försöka få ihop det. Måste ta hand om mig själv oxå, inte bara jobba och sen lata! 

Nä, nu ska ja ta en kopp kaffe, kolla vampire dairies sen gymmet. GO BECCMANLikes

Comments

Jag har vart hemma från min resa sen förra torsdagen, men har verkligen inte haft någon ork i kroppen alls till att göra ett skit haha!

Har i alla fall haft en sjukt rolig resa, träffat massa roliga människor, festat och ätit! Tyvärr vart de otroligt lite tid över till att sola, och de ångrar jag nu när jag är hemma. Men kom hem så sent på kvällarna.. Eller aa, man kom hem vid sju på morgonen, då vakna man inte förrän vid 1-2 hehe. Och den färg jag fick är nu oxå borta, helt värdelöst haha! 

Skulle kunna berätta sjuka historier, men det skulle ta för lång tid. Har i alla fall haft de riktigt grymt! Tack till alla som gjort de till en bra resa! :D

Får inte upp några bilder nu, menmen! :)

Likes

Comments

Jag får fan inte bli sjuk nu, jag har inte tid med sådant trams!

Likes

Comments

Idag fyller älskade Maja 19, grattis sötis.
En bild på oss som fjortisar, haha!!

Likes

Comments

Det absolut bästa med att vara frisör är ju faktiskt att man kan få någon att utstråla självsäkerhet och glädje då man gjort om sin kund. Det är verkligen roligt. Självklart är de ju svårt att se alla ggr vad folk passar i. Men det var en gång. Då fick även jag som frisör mer självförtroende. 

Kunden var blond, vanligt blond med hjälp av slingor. Dom var i de lite varmare tonerna, men de var absout inte så gula som de ser ut på bild jag kommer lägga upp senare. Men såg ganska snabbt att hon skulle passa bättre i kallare färger. Gjorde en riktig ombre. Gjorde henne hyfsat mörk i botten, och ljusare i topparna, och gjorde henne två nyanser mörkare i mittan håret som man kan kalla det. Ser nu i efterhand hur orättvid färgen är på efter bilden, för hon är mörkare i botten och mkt kallare i färgen. Hahaha! Synd att jag inte tog mer bilder!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw