SÖNDAG - FÖDELSEDAG, BUFFÉ OCH HUNDGOS

Idag har varit en bra dag faktiskt, ångesten har funnits där men verkligen inte i samma omfattning som vanligt. Jag har haft mina tvångstankar och handlingar och så vidare, men jag har inte haft en sämre funktionsförmåga, om man så fint kan säga så. Det är faktiskt väldigt ovant att känna såhär, och bara det gör att jag ibland kan må sämre. Den där härliga känsloregleringen fungerar ju inte i alla fall.

Men dagen har spenderats med familjen. Farfar skulle fyllt 81 imorgon om han hade varit kvar hos oss. Så vi gick till minneslunden och tänkte lite extra mycket på honom. Efter det åt vi asiatisk buffé och pratade en del. Det var skönt att träffa närmsta familjen och bara andas, för det har jag inte gjort den senaste tiden om jag ska vara ärlig. Senast igår kväll kände jag att jag inte orkade mer, men nu sitter jag här idag och har haft en helt okej dag. Hur fel det än känns att säga så.


Jag har fortsatt med mina post-it-lappar. Det har fungerat ganska bra, och jag får faktiskt saker gjorda. Exempelvis så har diskmaskinen gått idag, och jag har duschat. Tränat har jag också gjort, vilket jag inte gjort på länge. Min kära far får agera PT eftersom jag inte är den som tränar på det mest ergonomiska sättet. Så nu har jag planerat att träna två dagar i veckan, och inte en dag mer än det. Min farmor frågade om jag ville ha en träningscykel och jag övervägde att ta med den hem. Men pappa tyckte att det lät som en dålig idé eftersom jag troligtvis kommer sitta och trampa väldigt mycket. Så skönt att man kan få gå till att träna två dagar i veckan från att ha haft träningsförbud och minimum aktivitet.


Jag hoppas att ni har haft en fin söndag, och att ni har tagit hand om er. Ännu en vecka är slut nu, och det känns mer och mer höstaktigt varje dag. Ta hand om er, så hörs vi imorgon!

Kramar i mängder

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229