Zimba och Dixie

Stockholm levererar utomlandsvärme!! Helt sjukt, graderna kom nästan upp mot 30 grader, fick verkligen utomlandskänsla. Otroligt skönt efter denna kalla och snöiga vinter. Jag började morgonen med ett tidigt morgonbad för ZImba. Helt underbart, han simmade runt och apporterade pinnar i nästan en hel timme. Efter vi ätit frukost tog vi en tur mot Årsta för att hälsa på Linnea och Johans lilla bebis, Dixie. Vart Zimbas första möte med henne, och även hans första möte med valp. Hon var helt bedårande söt, asså... golden valpar... kärlek vid första ögonkastet <3

Nu är vi hemma med en väldigt trött kille, han har legat och sovit i soffan ändå sedan vi kom hem vid 17.30, nu är klockan 21,35 och han sover fortfarande djupt.


Gillar

Kommentarer

Catlady
Catlady,
Så fina de är!!! 😘😍❤❤❤❤nouw.com/catlady
becciiiisen
becciiiisen,
:D 😃 😃 <3 <3 nouw.com/becciiiisen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lite ledighet

Första riktiga lediga dagen, tog en lång sovmorgon till 11 sen gick vi upp och åkte till veterinären i Sickla för att ge Zimba sin andra Cartrophen spruta. Gick snabbt och smidigt som vanligt, efter sprutan åkte vi till skogen och tog en skogsvända med Flexi, vilket innebär en skogsvända på Zimbas vis.

Vid 15.00 åkte Linus iväg på bio, han skulle se den nya star wars filmen, så jag bjöd över mina föräldrar på taco kväll. Vilket var trevligt såhär en tisdag kväll. Just nu är Alex över och vi kollar på serier och softar.

  • Helg

Gillar

Kommentarer