Vattenmelon, sommarens bästa frukt

Det absolut bästa med sommaren är helt klart all denna goda frukt som säljs då, som till exempel vattenmelon!!! Hur gott och törstsläckande är inte det?! Funkar att ha både till maten och som mellanmål! Bjuder på en bild från gårdagens middag, ungrostade morötter, potatis och lök med kyckling (sötsursås, soya, vitlök) och sallad. Satt skit fint efter gårdagens träning.

Idag är det typ som fredag?! Eller kanske någon variant, då morgondagen blir som en söndag hehe. Är ju Sveriges nationaldag imorgon och vi är alla lediga, jippi vad skönt!! Ikväll ska vi bara ta det lungt hemma, kolla några filmer och chilla.

Har varit vääääldigt kallt idag haha, typ som höst?! Eller kanske bara vanlig svensk sommar?! Blåste nog överjävligt imorse och så har det varit ca 10 grader med både moln och sol idag. Lite skillnad från de tidigare dagarna då det varit 26 grader varmt utomhus.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fredagsmys

Åkte efter jobbet in till liljeholmen och mötte upp älsklingen :) Vi köpte lite gott och drack festis i solen :) Sen åkte vi hem och åt middag, efter gick vi ut och spelade lite kub haha va ju så härligt väder ;D Nu softar vi lite innan vi tänkte kolla på någon film!!!!
Gillar

Kommentarer